Elektronica
 
Reserveonderdelen

EEN STERK GAMMA ELEKTRONICA BIEDT PERSPECTIEVEN OM TE GROEIEN

Tegenwoordig bestaat circa 35 procent van de waarde van een gemiddelde auto uit elektriciteit en vooral elektronica. Dit is geen trend, maar het resultaat van toegenomen eisen van consumenten op het gebied van veiligheid, comfort en 'infotainment'. Echter: wat in de auto is ingebouwd, kan op een gegeven moment uitvallen. De behoefte aan diagnose-expertise, elektronica-onderdelen en technische service in de aftermarket neemt hierdoor drastisch toe. Dit legt enerzijds een zware druk op grossiers en garages, maar anderzijds biedt dit zeer winstgevende mogelijkheden op het gebied van omzetontwikkeling. Grijp deze kansen voordat anderen het doen. HELLA biedt u een sterk gamma elektronica, dat voortdurend wordt uitgebreid: sensoren en actuatoren, uiteraard van hoogwaardige kwaliteit en met technische ondersteuning.

02/03/2017

Sensoren

Om veiligheid, comfort en een correcte werking van de motor te kunnen garanderen, heeft het motormanagement informatie nodig. Deze informatie wordt geleverd door een groot aantal sensoren. Het minste probleem in een sensor heeft een grote invloed op het volledige systeem en kan zelfs leiden tot stilstand of uitval van de motor. HELLA levert perfect werkende sensoren in OEM-kwaliteit voor de belangrijkste functies. Een greep uit ons aanbod: kruk- en nokkenassensoren, luchtmassameters, klopsensoren, sensoren voor inlaatdruk, MAP sensoren, temperatuursensoren voor koelvloeistof/olie/lucht, lambdasonden, sensoren voor het olie-/koelvloeistof-/ruitensproeiervloeistofpeil, gaspedaalstandsensoren en gasklepsensoren. In 2017 komen daar bij IBS-sensoren en regen- en licht-sensoren bij.

Naar de HELLA online catalogus

09/03/2020
 
 

Actuatoren

Een groot milieubewustzijn en de stijgende brandstofprijzen vergroten de vraag naar een zo laag mogelijk brandstofverbruik en een minimale uitstoot van schadelijke stoffen, maar niettegenstaande met maximale prestaties en een optimaal rijcomfort.  De hoge eisen die gesteld worden betreffende de motor en de uitlaatgaswaarden van een wagen leggen een zware druk op de prestaties van elk onderdeel in de benzinemotor. De actuatoren van HELLA garanderen een zo zuinig mogelijk functioneren van de motor. Een greep uit ons aanbod: bobines, EGR-kleppen, gasklephuizen en stationairstellers. Uitbreiding in 2017; vacuümpompen en elektronische gaspedalen.

Naar de HELLA online catalogus

09/03/2020
 
 
 
 
 
 
 
HELLA TECH WORLD voor garages
Profiteer van de voordelen van HELLA TECH WORLD!
Een online portal boordevol technische informatie en praktische tips.
Naar HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
03/20/2015
Eliver Tool

Test en vergelijk onze werklampen en verstralers!

Meer informatie
Eliver Tool
 
02/05/2015
HELLA online catalogus

Sneller, completer, efficiënter! U vindt er al onze producten.

Meer
Online Catalogue
 
04/29/2019