Carrosserie- delen
 
Carrosseriedelen

CARROSSERIEDELEN

In de aftermarket is HELLA de nummer 1 leverancier voor voertuigspecifieke verlichting en heeft daarnaast ook de grootste marktdekking. De innovatiekracht van HELLA zorgt ervoor dat het HELLA-merk op steeds meer modellen te zien is. Het programma koplampen, dagrijverlichting en interieurverlichting wordt continu uitgebreid. De betrouwbaarheid, optimale pasvorm en duurzaamheid van de producten wordt gewaarborgd door de 'HELLA Originele Kwaliteit'. Maar ook ons programma met spiegels mag gezien worden.

11/18/2014

Koplampen

Als op klaarlichte dag - dat is ons uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze koplampen. Het resultaat: verlichtingsinnovaties die het rijden ’s nachts of bij slecht weer nog veiliger maken, zoals dynamische bochtverlichting, het AFS-systeem (Adaptive Frontlighting System), hoekverlichting, halogeen en xenon. Voor elke autobestuurder betekenen onze ontwikkelingen gewoonweg meer veiligheid. Daarom voeren wij een groot assortiment aan voertuigspecifieke en universele koplampen, verstralers en mistlampen. Speciaal voor u zet HELLA mijlpalen van licht.

Naar de universele onderdelencatalogus

Naar de HELLA online catalogus

09/03/2020
 
 

Lampen

Communiceren met lichtsnelheid. In het wegverkeer wordt vaak gecommuniceerd met behulp van lichtsignalen. Betrouwbare lampen van HELLA zijn voor een veilig wegverkeer onmisbaar. Van achterlichten en zijmarkeringsverlichting om uw positie duidelijk aan te geven, rem- en knipperlichten voor de veiligheid in het rijdende verkeer tot contourlichten waarmee u uw afmetingen duidelijk kunt maken - bij HELLA vindt u voor elk voertuig, elke vorm en elke functie de optimale oplossing. En omdat optimaal ook een kwestie van techniek is, vindt u in onze online catalogi uiteraard een grote keuze aan gloeilampen en leds - tot aan het achterste achterlicht.

Naar de universele onderdelencatalogus

Naar de HELLA online catalogus

09/03/2020
 
 

Interieurverlichting

 
 

Spiegels

Ook bij het achteruitkijken zorgt HELLA voor optimale veiligheid. Voor alle vrachtwagens, bussen en transportwagens hebben wij in onze online catalogus een onverslaanbaar aanbod aan buitenspiegels voor u samengesteld. HELLA biedt alles wat het achteruitkijken nog veiliger maakt: verwarmbaar, motorisch verstelbaar of groothoek - onze spiegels zorgen voor het beste zicht, zodat u veilig kunt rijden en precies kunt manoeuvreren. Onze spiegels zijn robuust en stabiel en daardoor optimaal geschikt voor het veeleisende alledaagse gebruik. En omdat wij van mening zijn dat veilig achteruitkijken geen kwestie van leeftijd mag zijn, vindt u bij ons ook spiegelsystemen voor oudere modellen.

Naar de universele onderdelencatalogus

Naar de HELLA online catalogus

09/03/2020
 
 
 
 
 
 
 
HELLA TECH WORLD voor garages
Profiteer van de voordelen van HELLA TECH WORLD!
Een online portal boordevol technische informatie en praktische tips.
Naar HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
03/20/2015
Online-services
Interactieve tools, online catalogi, microsites en mobiele apps - het online aanbod van HELLA in één oogopslag.
Meer
Online-services
 
12/01/2015
HELLA VALUEFIT
Hier vindt u alle relevante informatie over HELLA VALUEFIT: Bewezen kwaliteit tegen een goede prijs.
Valuefit
 
04/22/2016
HELLA online catalogus

Sneller, completer, efficiënter! U vindt er al onze producten.

Meer
Online Catalogue
 
04/29/2019