Accessoires
 
Accessoires

ACCESSOIRES

De juiste partner op het gebied van verlichting hoeft u niet verder te zoeken: profiteer van onze expertise op het gebied van halogeen-, xenon- en LED-technologie voor extra verstralers, achteruitrij- en werklampen, dagrijverlichting, draailichten, interieurverlichting en zijmarkerings- en omtrekverlichting.

11/18/2014

Extra koplampen

Meer licht. Wie wil dat nou niet! Zullen wij voor u van de nacht een dag maken, of wilt u ook bij slecht weer goed zicht op de weg hebben? Onze extra koplampen zijn absolute highlights vanwege hun lichtopbrengst en zijn bijna legendarisch - en dat bij koplampen die wij consequent voor meer veiligheid verder ontwikkelen:

  • Verstralers voor een optimale verlichting van de weg.
  • Mistlampen voor een brede verlichting dichtbij.

Niet te missen - dankzij positielicht bieden onze extra koplampen meer veiligheid. Daarnaast is dit stukje hightech ongelooflijk robuust en slijtvast. Met de verschillende varianten van HELLA, zoals halogeen, xenon en natuurlijk de volledige led-verstralers, bent u verzekerd van optimaal licht en optimale duurzaamheid. Een compleet overzicht vindt u overigens in onze online catalogus.

Naar de universele onderdelencatalogus

Naar de HELLA online catalogus

Naar de microsite Terreinwagens

Naar de microsite Vrachtwagens

Naar de Eliver-tool

09/03/2020
 
 

Dagrijverlichting

Had u ooit gedacht dat iemand met veiligheid een trendsetter op het gebied van design en vormgeving zou kunnen worden? Wij wel. Bij onze HELLA dagrijverlichting klopt alles: geavanceerde technologie, van standaard tot led, laag energieverbruik, eenvoudige montage en veelzijdige vormgevingsmogelijkheden, dit alles maakt van veiligheid een zeer individueel en sterk punt. Of het nu om een perfect ontworpen inbouwmodel of een zeer eenvoudig aan te bouwen model gaat, onze dagrijverlichting is altijd een echte blikvanger. Maar genoeg gepraat: met één klik op de knop vindt u in onze online catalogus ook uw optimale oplossing op het gebied van HELLA dagrijverlichting.

Naar de universele onderdelencatalogus

Naar de microsite Dagrijverlichting

09/02/2015
 
 

Optische waarschuwingssystemen en waarschuwingslampen

 
 

Werklampen

Goed licht maakt in veel vakgebieden deel uit van het basisgereedschap. Daarom zijn de werklampen van HELLA altijd de eerste keuze voor:

  • het gelijkmatig verlichtigen van grote werkterreinen bij gebruik op de akker.
  • een optimale omgevingsverlichting of een verreikende verlichting op bouwlocaties of bij het manoeuvreren op de boerderij.

Verhoog met een perfect verlicht werkterrein heel eenvoudig uw concentratievermogen. Met led, xenon en halogeen kunt u uw krachtige machines ook in het donker zeer precies besturen - een investering die zich terugverdient.

Informatie over producten & technologieën

Naar de universele onderdelencatalogus

Naar de microsite Vrachtwagens

Naar de Eliver-tool

Naar HELLA VALUEFIT

04/22/2016
 
 

Upgradekoplampen

Als op klaarlichte dag - dat is ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van onze koplampen. Het resultaat zijn verlichtingsinnovaties die het rijden ’s nachts of bij slecht weer nog veiliger hebben gemaakt. Upgradekoplampen met de Celis-lichttechnologie, xenondimlicht of dynamische bochtverlichting. Voor elke autobestuurder betekenen onze nieuwe ontwikkelingen nog meer veiligheid. Daarnaast verhogen ze met hun design vaak de waarde van het voertuig en laten het er jaren jonger uitzien.

Naar de universele onderdelencatalogus

Naar de HELLA online catalogus

Naar de microsite Tuning

09/03/2020
 
 
 
 
 
 
 
HELLA TECH WORLD voor garages
Profiteer van de voordelen van HELLA TECH WORLD!
Een online portal boordevol technische informatie en praktische tips.
Naar HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
03/20/2015
Online-services
Interactieve tools, online catalogi, microsites en mobiele apps - het online aanbod van HELLA in één oogopslag.
Meer
Online-services
 
12/01/2015
HELLA VALUEFIT
Hier vindt u alle relevante informatie over HELLA VALUEFIT: Bewezen kwaliteit tegen een goede prijs.
Valuefit
 
04/22/2016
EVE
Ontdek het gamma elektriciteit en elektronica van HELLA op een andere manier.
Meer
Eve
 
09/15/2015
HELLA online catalogus

Sneller, completer, efficiënter! U vindt er al onze producten.

Meer
Online Catalogue
 
04/29/2019