Tools / apps
De passende producten voor iedere agrarische toepassing.
Producten

De geschikte werklamp voor iedere situatie

De optimale verlichting, precies afgestemd op uw specifieke behoefte – niets is belangrijker!
Met onze werklampenconfigurator kunt u uw individuele voertuigverlichtingscombinatie samenstellen, gedetailleerde productinformatie oproepen en 360°-productaanzichten laten weergeven. Niet alleen thuis of op kantoor, maar dankzij onze HELLA app ook onderweg.
Test ook onze vergelijkende verlichtingstool ELIVER. Hier ervaart u alles over werklampen en extra verlichting en kunt u de producten in verschillende omgevingen bekijken.

02/19/2016

  • HELLA_WHOLESALER_WORKLIGHT_CONFIGURATOR

Vind de HELLA werklamp die geschikt is voor uw voertuig – met onze configurator. Bovendien bevat de configurator uitgebreide technische informatie over de verschillende werklampen. 

02/19/2016

Met de ELIVER tool kunt u onze producten eenvoudig en in een realistische omgeving testen en met elkaar vergelijken. Zo vindt u de werklamp of extra lamp die perfect voldoet aan uw individuele eisen. Met behulp van de muis kunt u de verschillende technologieën zoals halogeen, xenon en LED gemakkelijk met elkaar vergelijken en u een beeld vormen van de lichtverdeling op een landweg of provinciale weg of in een offroadscenario. Bovendien bevat ELIVER alle relevante informatie over de prestaties en de technische gegevens van de diverse lampen. Hiertoe behoren bijvoorbeeld gegevens over het stralingsbereik en de lichtintensiteit. Als speciale service kunt u voor elk product een lichtverdelingsdiagram en de technische gegevens oproepen en beknopte informatie over het product downloaden in de vorm van een PDF-bestand.

02/19/2016
  • Eliver tool

Met onze nieuwste mobiele app kunt u nu ook onderweg van alles opzoeken over onze werklampen. Een vergelijking van de verschillende verlichtingstechnologieën, wetenswaardigheden over de diverse toepassingsgebieden en informatie over de HELLA kwaliteitstesten maken de app tot een informatieve en interessante belevenis.
Download de app nu gratis via Apple iTunes of GooglePlay.

02/19/2016
  • HELLA apps
  • Print
HELLA WERKLAMPEN-BROCHURE
Afbeelding

Alle informatie en details bij de HELLA werklampen

Universele onderdelencatalogus
HELLA universele onderdelencatalogus
Actueel, snel en een grote keuze!
Universele onderdelen voor uw voertuig.