Elektronische startonderbrekers
 
HELLA Agriculture
 
Elektronische startonderbrekers
02/19/2016
Sicheres Highlight: Die Elektronische Wegfahrsperre von HELLA

De elektronische startonderbreker van HELLA – gecertificeerd door het Kraftfahrt-Bundesamt (de Duitse tegenhanger van de Rijksdienst voor het Wegverkeer) – beschermt de voertuigen van uw klanten tegen gebruik door onbevoegden en kan diefstal voorkomen. Na inbouw is de startonderbreker volledig in het voertuig geïntegreerd en voor onbevoegden niet waarneembaar. De startonderbreker wordt geactiveerd door ontkoppeling van twee of drie bedrijfsrelevante functionele eenheden, bijv. de startmotor, de ontsteking en de brandstofpomp. De levering omvat naast het bedieningsapparaat ook een set aansluitkabels, een antenne-eenheid, blauwe transpondersleutels voor de bediening en een mastersleutel voor het inleren van de transpondersleutels.

In totaal kunnen er per startonderbreker-bedieningsapparaat maximaal tien sleutels worden ingeleerd.

De startonderbreker wordt geactiveerd, zodra de mechanische sleutel in startpositie '0' wordt gebracht (automatisch na 5 seconden) of in deze positie blijft.

Voor het deactiveren zijn een geldige mechanische sleutel en een geldige elektronische sleutel (transponder) nodig. De transponder wordt uitgelezen wanneer klem 15 wordt ingeschakeld door de mechanische sleutel in de contactschakelaar.

02/19/2016
03/10/2016
  • Print
 
 
Werklampenconfigurator

De geschikte werklamp voor iedere situatie

Picture
 
ELIVER
Verlichtingstechnologieën en stralingsbereik met elkaar vergeleken – hier vindt u de juiste werk- en zwaailampen.
Zwaailampen interactief beleven met de Eliver-tool!
 
ELEKTRONICA-TOOL
Onze elektronicaproducten voor bouw- en landbouwmachines interactief beleven.
Picture