Home
Cu HELLA VALUEFIT găsiţi piesa de schimb potrivită la calitatea de încredere HELLA!
HELLA VALUEFIT

HELLA VALUEFIT: Calitate demonstrată. Preţ excelent.

02/24/2016
Descoperiţi HELLA VALUEFIT – calitate demonstrată la preţ excelent!
HELLA oferă cu HELLA VALUEFIT o gamă de produse specifică, proiectată exclusiv pentru cerinţele clienţilor din comerţul liber de piese: produsele acestei mărci oferă o calitate sigură la un preţ corespunzător piesei. În acest scop, HELLA combină experienţa tehnologică dobândită pe parcursul a zeci de ani cu competenţa comercială unică. Rezultatul: toate piesele de schimb îndeplinesc specificaţiile tehnice relevante, sunt sigure şi fiabile şi permit reparaţia la costuri excelente. Şi totul fără să fie necesar să renunţaţi la servicii importante. Produsele mărcii HELLA VALUEFIT vă oferă un plus real de valoare. Achiziţionaţi în mod inteligent calitate demonstrată la un preţ excelent - şi profitaţi de serviciile HELLA.
02/24/2016

Programul HELLA VALUEFIT cuprinde produse pentru grupele ţintă maşini agricole, utilaje de construcţii precum şi Truck şi Trailer.

02/24/2016
Recunoaşterea produselor HELLA VAULEFIT dintr-o privire – datorită designului nou, minimalist!

În TecDoc, produsele HELLA VALUEFIT pot fi recunoscute pur şi simplu pe baza sufixului „VALUEFIT“ adăugat la denumirea produsului. Astfel, piesele de schimb corespunzătoare pot fi deosebite dintr-o privire de piesele HELLA OE. Şi pe baza designului special al ambalajului , produsele HELLA VALUEFIT pot fi identificate rapid şi cert: ambalajele cu grafică redusă sunt marcate vizibil cu emblema HELLA VALUEFIT – astfel se poate vedea imediat: în acest caz este vorba despre un produs HELLA VALUEFIT la calitate demonstrată, cu preţ excelent.
În plus, eticheta produsului care apare în diverse publicaţii este un indiciu clar că produsul astfel marcat face parte din gama de produse HELLA VALUEFIT.

 

  • Drucken
 
Servicii online
Picture
Cataloagele online, utilitarele şi micrositeurile HELLA în ansamblu.
Microsite Agriculture
Picture
Experimentaţi competenţa HELLA pentru autovehicule agricole.
Microsite Truck
Picture
Produse HELLA puternice pentru autovehicule puternice – pe micrositeul nostru
NextPage.Template.Name: