Grupe ţintă
Cu HELLA VALUEFIT găsiţi piesa de schimb potrivită la calitatea de încredere HELLA!
Grupe ţintă

HELLA VALUEFIT: Calitate demonstrată. Preţ excelent.

02/24/2016
Zuverlässige Scheinwerfer für Ihre Landmaschinen finden Sie in unserem HELLA VALUEFIT Programm!
Robuste Scheinwerfer für Ihrer Baumaschinen bietet das HELLA VALUEFIT Programm!
Die richtigen Scheinwerfer für Ihre Trucks und Trailer finden Sie in dem HELLA VALUEFIT Produktprogramm.

Mai ales în cazul lucrărilor pe câmp, pe întuneric, este deosebit de importantă iluminarea bună şi sigură a zonei de lucru. La aceasta se adaugă exigenţele cu privire la rezistenţa materialelor. Variaţiile climatice împreună cu loviturile şi vibraţiile sunt evenimente zilnice şi reprezintă o provocare reală.
Proiectoarele de lucru LED din gama HELLA VALUEFIT nu necesită întreţinere şi sunt deosebit de rezistente la vibraţii. Astfel oferă cea mai bună soluţie în agricultură, pentru aproape orice aplicaţie - totul la o calitate demonstrată la un preţ excelent.

Broşura HELLA VALUEFIT

03/02/2016

Utilajele de construcţii şi astfel şi sistemele de iluminare ale acestora sunt solicitate puternic în timpul utilizării zilnice pe şantier. Condiţiile vitrege din mediul înconjurător precum praful, murdăria, umiditatea şi temperaturile oscilante solicită mult materialele. Exact din cauza acestor condiţii ambientale, un sistem bun şi fiabil de iluminare are un rol hotărâtor în susţinerea optimă a etapelor de lucru.
Programul HELLA VALUEFIT oferă soluţia adecvată prin proiectoarele sale de lucru LED: proiectoarele asigură o iluminare mai bună şi cresc astfel nivelul de siguranţă precum şi productivitatea. În plus sunt 100 % etanşe la praf şi apă.

Broşura HELLA VALUEFIT

03/02/2016

În cazul traseelor lungi cu camionul şi semiremorca, iluminarea bună şi fiabilă capătă o importanţă deosebită. A vedea şi a fi văzut sunt factori hotărâtori care influenţează în mod semnificativ siguranţa circulaţiei pentru toţi participanţii - atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte. Lămpile monofuncţionale sau multifuncţionale din gama de produse HELLA VALUEFIT vă asigură autocamionul respectiv semiremorca din lateral şi din spate – facilitând astfel o vizibilitate optimă.

Gama de produse HELLA VALUEFIT conţine şi demaroare şi alternatoare pentru autoturisme. Calitatea demonstrată este deosebit de importantă pentru exploatarea fără incidente a autovehiculului, deoarece perioadele de nefuncţionare, neplăcute şi costisitoare, pot fi astfel evitate. Nu lăsaţi la voia întâmplării alegerea acestor piese de schimb şi decideţi-vă pentru calitatea demonstrată la preţ excelent.


Broşura HELLA VALUEFIT
03/02/2016
  • Print
Servicii online
Picture
Cataloagele online, utilitarele şi micrositeurile HELLA în ansamblu.
Microsite Agriculture
Picture
Experimentaţi competenţa HELLA pentru autovehicule agricole.
Microsite Truck
Picture
Produse HELLA puternice pentru autovehicule puternice – pe micrositeul nostru