Hjem
 
Med HELLA VALUEFIT finner du den riktige reservedelen i pålitelig HELLA-kvalitet!
 
HELLA VALUEFIT

HELLA VALUEFIT: Kontrollert kvalitet. God pris.

02/24/2016
Oppdag HELLA VALUEFIT – kontrollert kvalitet til god pris!
02/24/2016
Med HELLA VALUEFIT tilbyr HELLA et spesifikt produktutvalg som er eksklusivt tilpasset til kravene fra kundene i den frie delehandelen: Produktene med dette merket tilbyr pålitelig kvalitet til markedsriktig pris. For å få til dette forener HELLA flere tiårs teknologiekspertise med den enestående handelskompetansen. Resultat: Alle reservedelene oppfyller de relevante tekniske spesifikasjonene, er sikre og pålitelige og muliggjør en mer kostnadsgunstig reparasjon. Uten å måtte gi avkall på viktige tjenester. Produktene av merket HELLA VALUEFIT gir deg ekte merverdi. Kjøp inn smart, kjøp kontrollert kvalitet til god pris – og dra nytte av HELLA-servicen.
02/24/2016

Målgrupper

HELLA VALUEFIT-sortimentet omfatter produkter til målgruppene landbruksmaskiner, anleggsmaskiner i tillegg til lastebiler og tilhengere.

02/24/2016
 
 

Produktgrupper

1
01/07/2016
 
 

Produktidentifikasjon

Kjenn igjen HELLA VAULEFIT-produkter ved første øyekast – takket være den nye, forenklede designen!

I TecDoc kjenner du lett igjen HELLA VALUEFIT-produktene på tillegget "VALUEFIT" bak den respektive produktbetegnelsen. På den måten kan man skille de respektive reservedelene fra HELLA OE-delene med ett blikk. Også ved hjelp av den spesielle emballasjedesignen kan HELLA VALUEFIT-produktene identifiseres raskt og entydig: Den forenklet utformede emballasjen er merket lett synlig med HELLA VALUEFIT-logoen – dermed er det lett å se: Her dreier det seg om et HELLA VALUEFIT-produkt i kontrollert kvalitet til god pris.
I tillegg er også produktlogoen i diverse publikasjoner et klart tegn på at produktet som er merket slik, stammer fra HELLA VALUEFIT-sortimentet.

 

02/24/2016
 
 
 
 
  • Drucken
 
 
Nettjenester

Oversikt over arbeidslyskastere fra HELLA VALUEFIT.

Picture
 
Mikroside landbruk
Opplev HELLA-kompetansen innen landbrukskjøretøy.
Picture
 
Mikroside lastebil
Sterke HELLA-produkter til sterke biler – på mikrosiden vår
Picture