Målgrupper
Med HELLA VALUEFIT finner du den riktige reservedelen i pålitelig HELLA-kvalitet!
Målgrupper

HELLA VALUEFIT: Kontrollert kvalitet. God pris.

02/24/2016
Zuverlässige Scheinwerfer für Ihre Landmaschinen finden Sie in unserem HELLA VALUEFIT Programm!
Robuste Scheinwerfer für Ihrer Baumaschinen bietet das HELLA VALUEFIT Programm!
Die richtigen Scheinwerfer für Ihre Trucks und Trailer finden Sie in dem HELLA VALUEFIT Produktprogramm.

Nettopp når du må arbeide på åkeren i mørket, er god og pålitelig belysning på arbeidsområdet særlig viktig. Dertil kommer spesielle krav til materialenes holdbarhet: klimasvingninger, slag og rystelser er blant de daglige påkjenningene og er virkelig en utfordring.
LED-arbeidslyskasterne fra HELLA VALUEFIT-sortimentet er vedlikeholdsfrie og spesielt motstandsdyktige mot rystelser. Dermed tilbyr de landbruket den riktige løsningen til nesten ethvert bruksformål – i kontrollert kvalitet til god pris.

HELLA VALUEFIT-brosjyre

03/02/2016

Anleggsmaskiner og dermed også lyktesystemet deres er utsatt for sterke påkjenningen i den daglige innsatsen på bygg og anlegg. Vanskelige miljøforhold som støv, skitt, fuktighet og temperatursvingninger krever sitt av materialene. Nettopp på grunn av disse rammebetingelsene spiller god og pålitelig belysning en avgjørende rolle for å støtte den friksjonsfrie arbeidsprosessen optimalt.
HELLA VALUEFIT-sortimentet med sine LED-arbeidslyskastere tilbyr den passende løsningen: Lyskasterne sørger for bedre belysning og øker dermed sikkerheten og produktiviteten. Dessuten er de 100 % støv- og vanntette.

HELLA VALUEFIT-brosjyre

03/02/2016

På lange strekninger med lastebil og tilhenger har god og pålitelig belysning en helt spesiell betydning. Å se og bli sett er her avgjørende faktorer som påvirker trafikksikkerheten for alle involverte i avgjørende grad – både i lys og mørke. Enkelt- og multifunksjonslyktene fra HELLA VALUEFIT-sortimentet sikrer lastebilen eller tilhengeren din på sidene og bak – og sørger dermed for optimal synlighet.

HELLA VALUEFIT-sortimentet omfatter også startere og dynamoer til personbiler. Den kontrollerte kvaliteten er særlig viktig for problemfritt bilhold, for dermed kan man unngå ubehagelige og kostbare perioder der bilen ikke kan brukes. Ikke overlat noe til tilfeldighetene når du skal velge slike reservedeler, og bestem deg for kontrollert kvalitet til god pris.


HELLA VALUEFIT-brosjyre
03/02/2016
  • Print
Nettjenester
Picture

Oversikt over arbeidslyskastere fra HELLA VALUEFIT.

Mikroside landbruk
Picture
Opplev HELLA-kompetansen innen landbrukskjøretøy.
Mikroside lastebil
Picture
Sterke HELLA-produkter til sterke biler – på mikrosiden vår