Home
Met HELLA VALUEFIT het juiste reserveonderdeel in betrouwbare HELLA kwaliteit vinden!
HELLA VALUEFIT

HELLA VALUEFIT: Bewezen kwaliteit. Goede prijs.

02/24/2016
Ontdek HELLA VALUEFIT – bewezen kwaliteit tegen een goede prijs!
Met HELLA VALUEFIT biedt HELLA een specifiek productassortiment dat geheel afgestemd is op de eisen van de klanten uit de niet-merkgebonden onderdelenhandel: de producten van dit merk bieden een betrouwbare kwaliteit tegen een marktconforme prijs. Hiervoor combineert HELLA haar decennialang opgedane technische knowhow met haar unieke handelscompetentie. Het resultaat: alle reserveonderdelen voldoen aan de relevante technische specificaties, zijn veilig en betrouwbaar, en maken voordeligere reparatie mogelijk. En dat alles, zonder dat men van belangrijke serviceverlening hoeft af te zien. De producten van het merk HELLA VALUEFIT bieden u een echte meerwaarde. Koop met bewezen kwaliteit tegen een goede prijs slim in – en profiteer van HELLA Service.
02/24/2016

Het HELLA VALUEFIT programma omvat producten voor de doelgroepen landbouwmachines, bouwmachines, evenals trucks en trailers.

02/24/2016
HELLA VAULEFIT producten in één oogopslag herkennen – dankzij het nieuwe, sobere ontwerp!

In TecDoc zijn de HELLA VALUEFIT producten heel eenvoudig herkenbaar aan de hand van de toevoeging 'VALUEFIT' achter de desbetreffende productaanduiding. Zo kunnen de desbetreffende reserveonderdelen in één oogopslag van de HELLA OE-onderdelen worden onderscheiden. De HELLA VALUEFIT producten zijn ook snel en duidelijk identificeerbaar aan de hand van het speciale ontwerp van hun verpakking: de sober vormgegeven verpakkingen zijn van een duidelijk zichtbaar HELLA VALUEFIT logo voorzien – zo ziet u direct: hier is sprake van een HELLA VALUEFIT product met een bewezen kwaliteit tegen een goede prijs.
Verder vormt ook de producttag in diverse publicaties er een duidelijke aanwijzing voor dat het aldus aangeduide product uit het HELLA VALUEFIT programma stamt.

 

  • Drucken
 
HELLA VALUEFIT
Picture

De werklampen van HELLA VALUEFIT in één oogopslag.

Microsite Agriculture
Picture
Ervaar de HELLA competentie op het vlak van landbouwvoertuigen.
Microsite Truck
Picture
Sterke HELLA producten voor sterke voertuigen – op onze microsite
NextPage.Template.Name: