Kezdőoldal
 
HELLA VALUEFIT: megfelelő pótalkatrész megbízható HELLA minőségben!
 
HELLA VALUEFIT

HELLA VALUEFIT: bizonyított minőség. Kiváló ár.

02/24/2016
Fedezze fel a HELLA VALUEFIT-et – bizonyított minőség, kiváló áron!
02/24/2016
A HELLA a HELLA VALUEFIT keretében olyan specifikus árukészletet kínál, amely kifejezetten a független alkatrész-kereskedelmi ügyfelek igényeihez igazodik: e márka termékei megbízható minőséget nyújtanak a piaccal összeegyeztethető áron. Ehhez a HELLA az évtizedes technológiai know-how-t egyedülálló kereskedelmi kompetenciával ötvözi. Az eredmény: mindegyik pótalkatrész biztonságos, megbízható, teljesíti a vonatkozó műszaki követelményeket, és kedvezőbb javítást tesz lehetővé. Anélkül, hogy fontos szolgáltatásokról kellene lemondani. A HELLA VALUEFIT márka termékei valódi hozzáadott értéket kínálnak. Válasszon bizonyított minőséget, kiváló áron – és profitáljon a HELLA szolgáltatásaiból.
02/24/2016

Célcsoportok

A HELLA VALUEFIT termékek célcsoportját mezőgazdasági gépek, építőipari gépek, valamint teherautók és trélerek képezik.

02/24/2016
 
 

Termékcsoportok

1
01/07/2016
 
 

Termékazonosítás

HELLA VAULEFIT termékek: könnyű felismerhetőség az új, kisebb csomagolás által!

A TecDoc-ban az adott terméknév mögé írt „VALUEFIT” kifejezésről könnyedén felismerhetők a HELLA VALUEFIT termékek. Ezáltal a megfelelő alkatrészeket már az első pillantásra meg lehet különböztetni a HELLA OE alkatrészeitől. Emellett a HELLA VALUEFIT termékeket a speciális csomagolásuk alapján is gyorsan és egyértelműen azonosítani lehet: a kisméretű csomagolások jól látható HELLA VALUEFIT logóval vannak jelölve – így könnyedén észrevehető, hogy egy bizonyított minőségű, kiváló árú HELLA VALUEFIT termékről van szó.
Ezenkívül a különböző kiadványokban szereplő termékcímke is egyértelmű utalás arra, hogy az ily módon jelölt termék a HELLA VALUEFIT kínálatból származik.

 

02/24/2016
 
 
 
 
  • Drucken
 
 
HELLA VALUEFIT

A HELLA VALUEFIT munkafényszórók áttekintése.

Picture
 
Mezőgazdasági microsite
Ismerje meg a HELLA kompetenciáját a mezőgazdasági járművek terén.
Picture
 
Truck microsite
Strapabíró HELLA termékek erős járművekhez – a microsite-unkon
Picture