Célcsoportok
HELLA VALUEFIT: megfelelő pótalkatrész megbízható HELLA minőségben!
Célcsoportok

HELLA VALUEFIT: bizonyított minőség. Kiváló ár.

02/24/2016
Zuverlässige Scheinwerfer für Ihre Landmaschinen finden Sie in unserem HELLA VALUEFIT Programm!
Robuste Scheinwerfer für Ihrer Baumaschinen bietet das HELLA VALUEFIT Programm!
Die richtigen Scheinwerfer für Ihre Trucks und Trailer finden Sie in dem HELLA VALUEFIT Produktprogramm.

A sötétben végzett szántóföldi munkák során különösen fontos a munkaterület megfelelő és megbízható kivilágítása. Ehhez társulnak még az anyagok ellenállásával szembeni speciális követelmények: a változékony időjárás, valamint az ütések és rázkódások a munka állandó velejárói, leküzdésük valódi kihívást jelent.
A HELLA VALUEFIT program LED-es munkafényszórói nem igényelnek karbantartást és rendkívül ellenállóak a rázkódásokkal szemben. Ezzel megfelelő megoldást kínálnak a mezőgazdaságban gyakorlatilag minden helyzetre – mégpedig bizonyított minőségben és kiváló áron.

HELLA VALUEFIT brosúra

03/02/2016

Az építőipari gépek és a világításaik erős igénybevételnek vannak kitéve az építkezéseken való mindennapos használat során. A porhoz, szennyeződéshez, nedvességhez és ingadozó hőmérséklethez hasonló mostoha környezeti feltételek igénybe veszik az anyagot. Pontosan az ilyen viszonyok miatt játszik döntő szerepet a jó és megbízható világítás, amely elősegíti a zökkenőmentes munkavégzést.
A HELLA VALUEFIT program LED-es munkafényszórói megfelelő megoldást kínálnak: a fényszórók jobb megvilágításról gondoskodnak, ezáltal növelik a biztonságot, valamint a produktivitást. Emellett 100 %-ig por- és vízállóak.

HELLA VALUEFIT brosúra

03/02/2016

A tehergépjárművel és pótkocsival megtett hosszú utak során rendkívüli jelentőséggel bír a megfelelő és megbízható világítás. A látni és látszani elve mindeközben döntő tényezőnek bizonyul, amely nagyban befolyásolja a menetbiztonságot a forgalom valamennyi résztvevője esetében – nappal és éjszaka egyaránt. A HELLA VALUEFIT termékprogram egy- és többfunkciós lámpái oldalirányban és hátrafelé is biztosítják járművét – és ezzel gondoskodnak az optimális észlelhetőségről.

A HELLA VALUEFIT termékválaszték személyautókhoz gyártott önindítókat és generátorokat is tartalmaz. A jármű problémamentes működéséhez kifejezetten fontos az ellenőrzött minőség, főképp a kellemetlen és költséges állásidők elkerülését tekintve. Ne bízzon semmit a véletlenre a pótalkatrészek kiválasztásakor, válassza a bizonyított minőséget, kiváló áron.


HELLA VALUEFIT brosúra
03/02/2016
  • Print
HELLA VALUEFIT
Picture

A HELLA VALUEFIT munkafényszórók áttekintése.

Mezőgazdasági microsite
Picture
Ismerje meg a HELLA kompetenciáját a mezőgazdasági járművek terén.
Truck microsite
Picture
Strapabíró HELLA termékek erős járművekhez – a microsite-unkon