Kohderyhmät
HELLA VALUEFIT -valikoimasta aina oikea varaosa luotettavaa HELLA-laatua!
Kohderyhmät

HELLA VALUEFIT – testattua laatua hyvään hintaan

02/24/2016
Zuverlässige Scheinwerfer für Ihre Landmaschinen finden Sie in unserem HELLA VALUEFIT Programm!
Robuste Scheinwerfer für Ihrer Baumaschinen bietet das HELLA VALUEFIT Programm!
Die richtigen Scheinwerfer für Ihre Trucks und Trailer finden Sie in dem HELLA VALUEFIT Produktprogramm.

Työskentelyalueen hyvä ja luotettava valaisu on erityisen tärkeää pimeällä tehtävissä peltotöissä. Myös materiaalien kestävyydeltä vaaditaan paljon, kun sään vaihtelut, iskut ja tärinä ovat jokapäiväisiä haasteita.
HELLA VALUEFIT -valikoiman huoltovapaat LED-työvalot kestävät erinomaisesti tärinää. Siksi ne ovat oikea ratkaisu lähes kaikkiin maatalouden käyttökohteisiin – testattua laatua hyvään hintaan.

HELLA VALUEFIT -esite

03/02/2016

Työkoneet ja samalla niiden valot joutuvat päivittäin kovalle koetukselle. Pöly, lika, kosteus, lämpötilanvaihtelut ja muut epäedulliset ympäristötekijät asettavat materiaaleille suuria vaatimuksia. Hyvät ja luotettavat valot ovat erityisesti näissä olosuhteissa ratkaisevan tärkeitä, jotta työ sujuisi mahdollisimman helposti.
HELLA VALUEFIT -valikoiman LED-työvalot parantavat valaisua ja lisäävät siten sekä turvallisuutta että tuottavuutta. Ne ovat myös täysin pöly- ja vesitiiviitä.

HELLA VALUEFIT -esite

03/02/2016

Hyvät ja luotettavat valot ovat kuorma-autoissa ja perävaunuissa erityisen tärkeitä, kun ajetaan pitkiä matkoja. Näkeminen ja näkyminen ovat ehdottomia edellytyksiä kaikkien tielläliikkujien turvallisuudelle – niin päivällä kuin yöllä. HELLA VALUEFIT -valikoiman erillis- ja monitoimivalot kuorma-auton ja perävaunun sivuilla ja takana optimoivat näkymisen ja tuovat lisää turvaa.

HELLA VALUEFIT -valikoima sisältää myös henkilöautojen käynnistimiä ja latureita, joiden testattu laatu on tärkeää ajoneuvon moitteettoman toiminnan kannalta – seisokit aiheuttavat päänvaivaa ja tulevat kalliiksi. Kun näille osille tarvitaan varaosia, sattumalle ei kannata jättää sijaa – valitse testattua laatua hyvään hintaan.


HELLA VALUEFIT -esite
03/02/2016
  • Print
Verkkopalvelut
Kuva
HELLAN verkkotyökalut, luettelot ja mikrosivustot kootusti
Maatalouskoneiden mikrosivusto
Kuva
Tutustu maatalouskoneisiin soveltuviin HELLA-tuotteisiin.
Kuorma-autojen mikrosivusto
Kuva
Kestäviä tuotteita järeisiin ajoneuvoihin löydät tältä HELLA-mikrosivustolta