Ομάδες στόχος
Με το πρόγραμμα HELLA VALUEFIT βρίσκετε το σωστό ανταλλακτικό στην αξιόπιστη ποιότητα HELLA!
Ομάδες στόχος

HELLA VALUEFIT: Αποδεδειγμένη ποιότητα. Καλύτερη τιμή.

02/24/2016
Zuverlässige Scheinwerfer für Ihre Landmaschinen finden Sie in unserem HELLA VALUEFIT Programm!
Robuste Scheinwerfer für Ihrer Baumaschinen bietet das HELLA VALUEFIT Programm!
Die richtigen Scheinwerfer für Ihre Trucks und Trailer finden Sie in dem HELLA VALUEFIT Produktprogramm.

Ειδικά σε εργασίες στο χωράφι στο σκοτάδι ένας καλός και αξιόπιστος φωτισμός της περιοχής εργασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Επιπλέον, υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις για την αντοχή υλικού: Οι διακυμάνσεις του κλίματος καθώς και τα χτυπήματα και οι κραδασμοί αποτελούν καθημερινά φαινόμενα και είναι μία πραγματική πρόκληση.
Οι προβολείς εργασίας LED από το πρόγραμμα HELLA VALUEFIT δεν χρειάζονται συντήρηση και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί έναντι κραδασμών. Έτσι αποτελούν στη γεωργία τη σωστή λύση σχεδόν για κάθε σκοπό χρήσης – και μάλιστα σε αποδεδειγμένη ποιότητα σε καλή τιμή.

Έντυπο HELLA VALUEFIT

03/02/2016

Τα εργοταξιακά μηχανήματα και συνεπώς και ο φωτισμός τους καταπονούνται ιδιαίτερα στην καθημερινή χρήση στο εργοτάξιο. Αντίξοες περιβαλλοντικές συνθήκες όπως σκόνη, ρύποι, υγρασία και διακυμάνσεις της θερμοκρασίας φτάνουν τα υλικά στα όριά τους. Ειδικά εξαιτίας αυτών των συνθηκών, ένας καλός και αξιόπιστος φωτισμός διαδραματίζει έναν καθοριστικό ρόλο, για να υποστηρίζεται άριστα η σωστή εκτέλεση της εργασίας.
Το πρόγραμμα HELLA VALUEFIT προσφέρει με τους προβολείς εργασίας LED την κατάλληλη λύση: Οι προβολείς διασφαλίζουν καλύτερο φωτισμό και αυξάνουν έτσι την ασφάλεια καθώς και την παραγωγικότητα. Επιπλέον είναι 100 % στεγανοί έναντι σκόνης και νερού.

Έντυπο HELLA VALUEFIT

03/02/2016

Σε παρατεταμένες διαδρομές με φορτηγό και ρυμουλκούμενο, ένας καλός και αξιόπιστος φωτισμός έχει ιδιαίτερη σημασία. Η καλή ορατότητα του οδηγού αλλά και το να φαίνεται γρήγορα το όχημα από άλλους χρήστες του δρόμου είναι εδώ καθοριστικοί παράγοντες που επηρεάζουν από κοινού την οδηγική ασφάλεια καθοριστικά για όλους τους συμμετέχοντες - και αυτό ισχύει και για την ημέρα και για τη νύχτα. Τα φώτα μονής και πολλαπλών λειτουργιών από το πρόγραμμα HELLA VALUEFIT διασφαλίζουν το επαγγελματικό σας όχημα ή το ρυμουλκούμενο στο πλάι και προς τα πίσω - και αποτελούν έτσι εγγύηση για ιδανική αναγνωρισιμότητα.

Η γκάμα HELLA VALUEFIT περιλαμβάνει επίσης μίζες και γεννήτριες για επιβατικά οχήματα. Η αποδεδειγμένη ποιότητα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την απροβλημάτιστη λειτουργία του οχήματος, διότι έτσι μπορούν να αποφεύγονται δυσάρεστα και δαπανηρά χρονικά διαστήματα εκτός λειτουργίας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη κατά την επιλογή αυτών των ανταλλακτικών και επιλέξτε την αποδεδειγμένη ποιότητα σε καλή τιμή.


Έντυπο HELLA VALUEFIT
03/02/2016
  • Print
HELLA VALUEFIT
Εικόνα

Οι προβολείς εργασίας της HELLA VALUEFIT με ματιά.

Microsite Agriculture
Εικόνα
Γνωρίστε την εξειδίκευση της HELLA για γεωργικά οχήματα.
Microsite Truck
Εικόνα
Αποδοτικά προϊόντα HELLA για αποδοτικά οχήματα – στο Microsite της εταιρείας μας