Home
Find den rigtige reservedel i sikker HELLA kvalitet med HELLA VALUEFIT!
HELLA VALUEFIT

HELLA VALUEFIT: Hella kvalitet til en god pris.

02/24/2016
Oplev HELLA VALUEFIT – Hella kvalitet til en god pris!
HELLA VALUEFIT er et specielt produktprogram fra HELLA, som er særligt udviklet til de krav, som kunderne i den uafhængige reservedelsbranche stiller. Produkterne fra dette mærke har en glimrende kvalitet til en pris, der er afstemt til markedet. Det er muligt i kraft af kombinationen af HELLAs teknologi-knowhow gennem årtier med selskabets enestående markedsføringsekspertise. Det indebærer, at alle reservedelene opfylder de relevante tekniske specifikationer, at de er sikre og pålidelige, og at de muliggør mere økonomiske reparationer. Oven i købet uden at man behøver at give afkald på vigtige serviceydelser. Produkterne i HELLA VALUEFIT-programmet giver dig reelt mere for pengene. Vær smart, og køb Hella kvalitet til gode priser - og nyd godt af HELLAs service.
02/24/2016

HELLA VALUEFIT programmet omfatter produkter til målgrupperne landbrugsmaskiner, entreprenørmaskiner samt lastbiler og trailere.

02/24/2016
Opdag HELLA VALUEFIT-produkter ved første øjekast – i kraft af det nye, forenklede design!

I TecDoc kan man let identificere HELLA VALUEFIT-produkterne ved hjælp af tilføjelsen „VALUEFIT“ efter produktbetegnelsen. Derved kan man skelne disse reservedele fra HELLAs OE-reservedele. HELLA VALUEFIT-produkterne kan også hurtigt og entydigt identificeres ved hjælp af den specielle emballage. Det forenklede emballagedesign er mærket tydeligt med HELLA VALUEFIT-logoet – dermed ses det tydeligt, at der her er tale om et HELLA VALUEFIT-produkt i gennemprøvet kvalitet til en god pris.
Desuden giver et produktmærke i flere publikationer en klar identifikation af, at produkter med dette mærke kommer fra HELLA VALUEFIT-programmet.

 

  • Drucken
 
HELLA VALUEFIT
Picture

Oversigt over HELLA VALUEFIT arbejdslygter.

Microsite Agriculture
Picture
Oplev HELLAs ekspertise for landbrugskøretøjer.
Microsite Truck
Picture
Stærke HELLA-produkter til stærke køretøjer – på vores microsite
NextPage.Template.Name: