Målgrupper
Find den rigtige reservedel i sikker HELLA kvalitet med HELLA VALUEFIT!
Målgrupper

HELLA VALUEFIT: Hella kvalitet til en god pris.

02/24/2016
Zuverlässige Scheinwerfer für Ihre Landmaschinen finden Sie in unserem HELLA VALUEFIT Programm!
Robuste Scheinwerfer für Ihrer Baumaschinen bietet das HELLA VALUEFIT Programm!
Die richtigen Scheinwerfer für Ihre Trucks und Trailer finden Sie in dem HELLA VALUEFIT Produktprogramm.

God og pålidelig belysning af arbejdsområdet er især vigtig ved markarbejde i mørke. Hertil kommer særlige krav til materialernes robusthed. Skiftende vejrforhold samt stød og vibrationer forekommer dagligt og indebærer store udfordringer.
LED-arbejdslygterne fra HELLA VALUEFIT-programmet er servicefri og særdeles robuste over for vibrationer. Dermed er de den rigtige løsning til næsten alle opgaver i landbruget - tilmed i gennemprøvet kvalitet til en god pris.

HELLA VALUEFIT brochure

03/02/2016

Entreprenørmaskiner belastes hårdt i det daglige arbejde på byggepladserne - det samme gælder for deres lygteudstyr. Ugunstige betingelser i omgivelserne såsom støv, snavs, fugtighed og skiftende temperaturer stiller krav til materiellet. Disse betingelser medfører, at gode og pålidelige lygter spiller en afgørende rolle for at kunne udføre arbejdet uden yderligere problemer.
Her har HELLA VALUEFIT-programmet den rigtige løsning med LED-arbejdslygterne. Disse lygter giver en bedre belysning, og i kraft heraf giver de større sikkerhed og produktivitet. Desuden er de 100 % støv- og vandtætte.

HELLA VALUEFIT brochure

03/02/2016

På langture med truck og trailer er gode og pålidelige lygter specielt vigtige. At se og blive set er afgørende faktorer, der spiller en stor rolle for sikkerheden for alle parter - både om dagen og om natten. Enkelt- og multifunktionslygterne fra HELLA VALUEFIT-programmet sikrer din truck og din trailer til siderne og bagud - idet de gør dem optimalt synlige for andre.

HELLA VALUEFIT-sortimentet omfatter også startere og generatorer til personbiler. Den gennemprøvede kvalitet er specielt vigtig for problemfri drift, idet den medvirker til at undgå ubehagelige og kostbare stilstandstider. Du må ikke overlade valget af disse komponenter til tilfældet - vælg Hella kvalitet til en god pris.


HELLA VALUEFIT brochure
03/02/2016
  • Print
HELLA VALUEFIT
Picture

Oversigt over HELLA VALUEFIT arbejdslygter.

Microsite Agriculture
Picture
Oplev HELLAs ekspertise for landbrugskøretøjer.
Microsite Truck
Picture
Stærke HELLA-produkter til stærke køretøjer – på vores microsite