Signaallampen
Trucks
Signaallampen

HELLA signaallampen. Rondom overtuigend.

Signaallampen worden niet alleen gebruikt voor reddingsvoertuigen, maar zijn ook nodig, wanneer er op een speciale manier moet worden gewaarschuwd voor gevaarlijke situaties – bijvoorbeeld bij het manoeuvreren van grote voertuigen en bij zware transporten. HELLA is op het gebied van signaallampen en waarschuwingssystemen een van de marktleiders en heeft een omvangrijk programma dat voor iedere denkbare praktijksituatie een geschikt product biedt. Voor professioneel gebruik behoren signaallampen van HELLA daarom tot de eerste keuze, want de combinatie van innovatieve techniek, doordachte functionaliteit en maximale bedrijfszekerheid is absoluut uniek. En met onze uitstekende ELIVER-tool wordt het kiezen van het geschikte product kinderspel.

04/21/2016

  • K-LED 2.0 trucks

Altijd een optimaal waarschuwingseffect en dus ook een optimale veiligheid: de nieuwe HELLA K-LED 2.0 brandt overdag automatisch 2,3 keer zo fel als in het donker en past zich dus flexibel aan het omgevingslicht aan. Bovendien is het de eerste HELLA signaallamp waarbij er met een schakelaar of door middel van programmering kan worden gewisseld tussen een roterend signaal en een flitssignaal. Zo kan in iedere gebruikssituatie het passende waarschuwingssignaal worden gekozen. De corrosiebestendige lamp heeft een extreem plat design, een slagvaste lichtkap en is daarnaast trillingsbestendig. Een bijzondere highlight: de indeling in beschermingsklasse IP67 betekent dat deze signaallamp niet alleen stofdicht is, maar zelfs gedurende korte tijd ondergedompeld kan worden in water zonder dat hij daardoor beschadigd raakt.

03/08/2018
  • K-LED 2.0 trucks

Omdat wat goed is, bij HELLA steeds beter wordt: de KL 7000 LED is het logische resultaat van de verdere ontwikkeling van de veelvuldig beproefde en vaak gebruikte KL 700 en KL 7000 serie. Een bijzonder kenmerk is het compacte en platte model, waarmee zelfs vrachtwagens met slaapcabineopbouw onder de op de openbare weg maximaal toegestane voertuighoogte van 4 m blijven. De toegepaste ledtechniek staat borg voor een extreem lange levensduur en een optimaal signaalbeeld bij een gering opgenomen vermogen en dus ook voor een hoge mate van efficiëntie. Een eenvoudige omschakeling van bestaande halogeenversies naar led is zonder veel montagewerkzaamheden probleemloos mogelijk. Andere eigenschappen zijn de grote robuustheid dankzij de slagvaste lichtkap en een uitgekiend thermomanagement, dat de levensduur van de gebruikte leds nog verder verlengt.

06/22/2016
  • KL 7000 LED trucks

De HELLA KLX 7000 biedt een voordeel dat kenmerkend is voor xenonlampen: de lichtwaarden zijn vele malen hoger dan bij traditionele signaallampen; de hoogwaardige binnenlens moduleert het licht tot een signaal dat niet over het hoofd is te zien en een optimale lichtverdeling heeft. De aluminium behuizing van de KLX 7000 is niet alleen blijvend stabiel, maar beschermt ook de elektronica op een effectieve manier. De lamp is onderhoudsarm en bijzonder gemakkelijk te reinigen; hij heeft twee boutcirkels (130 mm/107 mm) en is dus compatibel met de gangbare bevestigingssystemen. Wie op zoek is naar een robuuste signaallamp met geavanceerde techniek, zal enthousiast zijn over de KLX 7000 – en de goede HELLA kwaliteit krijgt u er gelijk bij.

05/03/2016
  • KLX 7000 trucks

Een klassieker: de KL 7000 is terecht een van de blijvende successen in het HELLA signaallampenprogramma. Want deze lamp heeft zijn kwaliteit al veelvuldig bewezen – de vele tevreden gebruikers zijn daarvan het beste bewijs. De hoogwaardige halogeentechniek zorgt voor hoge lichtwaarden en een optimale signaalwerking. De robuuste, slagvaste lichtkap met speciale optiek garandeert een efficiënte lichtopbrengst. De tweeriemstechniek en de onderhoudsvrije lagering van de aandrijving zorgen ervoor dat de lamp vrijwel geluidloos draait. Een echt HELLA product voor gebruikers die topkwaliteit en langdurige functionaliteit weten te waarderen.

06/22/2016
  • KL 7000 trucks

Een lamp waarvan iedere gebruiker beslist veel plezier heeft: de HELLA Rota LED overtuigt door zijn hoge rendement en zijn platte, compacte design. Het innovatieve elektronicaconcept maakt een zwaailichtfunctie mogelijk zonder bewegende delen. De schokabsorberende rubberen voet maakt de lamp extreem trillingsbestendig; daardoor is de Rota LED bij uitstek geschikt voor veeleisende toepassingen. De verschillende bevestigingsvarianten zorgen voor een maximale flexibiliteit in iedere situatie.

12/13/2016
  • Rota LED trucks
  • Print
ELIVER
Teaser Eliver

Vergelijk ze interactief: de HELLA werklampen, extra verlichting en zwaailampen

Gloeilampenconfigurator
Gloeilampenconfigurator
Voor ieder voertuig de passende lamp: met de HELLA Gloeilampenconfigurator.
Microsite gemeentelijke en speciale voertuigen