Werklampen
HELLA trucks
Werklampen

Werklampen van HELLA – Meer power voor lange nachten

Wie vaak in het donker moet werken, weet beter dan ieder ander hoe belangrijk goed licht is. Want alleen met krachtige verlichting is gewaarborgd dat het te verrichten werk ook bij slecht zicht efficiënt kan worden gedaan. Daarnaast speelt ook het veiligheidsaspect een grote rol.
Voor iedereen die in het donker moet werken en dat veilig wil doen, heeft HELLA een omvangrijk assortiment zorgvuldig op elkaar afgestemde werklampen, achteruitrijlichten, zwaailampen, zij- en contourverlichting. Daarmee kunt u zich concentreren op datgene waarom het gaat: uw werk. Ook in het donker.

09/23/2016

HELLA werklampen zijn bijzonder doordacht en intelligent geconstrueerd: stabiele en toch lichte behuizingen, belastbare, flexibele steunen en afdekglas en reflectoren die speciaal zijn ontwikkeld voor het gebruiksdoel, waarborgen een blijvend hoge productiviteit.

09/23/2016

HELLA achteruitrijlichten verhogen de productiviteit: de stabiele kwaliteit van de behuizing en het speciaal op achteruitrij-situaties afgestemde licht vergemakkelijken het werk en maken het mogelijk stressvrij te manoeuvreren.

04/21/2016

Zijmarkerings- en contourlampen verbeteren vooral bij grote voertuigen de zichtbaarheid voor andere verkeersdeelnemers en dus ook de veiligheid significant.  Het programma van HELLA is optimaal afgestemd op de overige voertuigverlichting en biedt dus voor ieder voertuigtype de juiste oplossing.

04/21/2016
  • Print
Eliver
De vergelijkingstool Eliver

HELLA lampen en zwaailampen interactief vergelijken.

Configurator
Vind de passende werklamp in een handomdraai!

Interactief en informatief – Vind de passende werklamp in een handomdraai!

WERKLAMPENBROCHURE
Alle HELLA werklampen in een brochure.

Alle informatie en gedetailleerde technische gegevens van de HELLA werklampen.

UNIVERSELE ONDERDELENCATALOGUS
Universele onderdelencatalogus

Universele onderdelencatalogus - Alle HELLA producten met een enkele klik.