Ombouw van een trailer op HELLA achterverlichting
BACK

Ombouw van een trailer op HELLA achterverlichting

12/17/2018

De ombouw van een oude trailerverlichting naar een nieuw led-verlichtingssysteem met modulaire HELLA hybride trailerachterlichten biedt vele voordelen en kan eenvoudig worden uitgevoerd. Onze video toont stap voor stap hoe dit gaat!

The beauty for your beast!
BACK
led-rundumleuchte-lkw-wartungsfrei
hella-kled-rundumleuchte-trucks

The beauty for your beast!

10/09/2019

Met de nieuwe signaallamp K-LED Rebelution presenteren wij u design EN robuustheid voor uw truck en trailer – in een combinatie die gewoon (geweldig) mooi en ongecompliceerd is …

 

Futuristisch design en doordachte functie: een combinatie die opvalt

Wie hem ziet, merkt meteen: deze signaallamp is een designerstuk met een functioneel concept waarover is nagedacht. Bij deze lamp zonder klassieke lichtkap is er gekozen voor minimalistische accenten, die desondanks een maximaal effect hebben.

 

  • De speciaal ontwikkelde ledtechnologie van de K-LED Rebelution maakt bij een roterende lichtfunctie voor het eerst een voortdurend zichtbaar waarschuwingssignaal mogelijk en ­– bovendien (!) – een nog sterker rondom doorlopend signaal. Het resultaat: een 360°-waarschuwingseffect dat het menselijk oog niet verblindt, maar het voor u op de weg wel extra veilig maakt – vooral bij lange, zware transporten!
  • In de knipperende variant genereert het 8 mm hoge, rondom doorlopende oppervlak waar het licht de K-LED Rebelution verlaat, een intensief dubbel flitssignaal, dat er dankzij de led-EdgeLight-technologie vooral bij hoge snelheden voor zorgt dat niemand u op de weg over het hoofd ziet.

 

Stijlvol understatement: een kleine lamp die ook grote dingen aankan

Moet u met uw truck rekening houden met een hoogtebeperking? Bij een beperkte doorrijhoogte moet u als chauffeur goed op het oog kunnen schatten. Over de K-LED Rebelution hoeft u zich hierbij geen zorgen te maken: met een hoogte van maar ongeveer 60 mm, een diameter van 149 mm en een gewicht van slechts 690 gram is hij als voor u gemaakt – en past hij dankzij de gelijke afstand tussen de gaten als directe vervanging voor de vast gemonteerde versies van de HELLA-signaallampen die u misschien al op uw truck gemonteerd hebt. Ook wat onderhoud betreft, is de K-LED Rebelution op lange ritten een buitengewoon ongecompliceerde metgezel. Hij is vrijwel onderhoudsvrij – zelfs bij continu gebruik. Ook als de aansluitkabels worden verwisseld, is de elektronica veilig. Wij noemen dat een 'fit & forget'-oplossing.

 

De behuizing met zijn ingetogen design en zwarte standaardkleur wordt bovendien onopvallend geïntegreerd in het totaalbeeld van uw voertuig. Zo wordt de aandacht van de omgeving getrokken en blijft er tegelijkertijd ook oog voor belangrijke reclames op uw truck en trailer.

 

Andere highlights van de K-LED Rebelution:

 

  • Dankzij de sterke, volledig verlijmde behuizing van aluminium en polycarbonaat is de K-LED Rebelution beschermd tegen het raken van takken, externe milieu-invloeden, stof en water – en is zoals blijkt uit het feit dat de lamp is ingedeeld in beschermingsklasse IP6K9K zelfs hogedrukreiniging van uw truck geen probleem.
  • De K-LED Rebelution overtuigt met een laag energieverbruik: bij een gering stroomverbruik zorgen hoogwaardige leds en een perfecte elektronica ervoor dat de lamp absoluut elektromagnetisch compatibel is en andere signalen niet stoort – en dat hij bovendien de accu van uw voertuig spaart.
  • De intelligente elektronica beschermt u tegen vervelende verrassingen tijdens het werk door overspanning en het verwisselen van polen.

 

HELLA – partner met passie voor verlichting en elektronica

Innovatie in design en functie – met de K-LED Rebelution hebben onze ontwikkelaars het allebei voor elkaar gekregen! Dat hebben ze overigens gedaan door de oorspronkelijk uit de productie van achterlampen afkomstige EdgeLight-technologie te vertalen naar het segment van de optische waarschuwingssystemen.