Luminator
HELLA trucks
Luminator
De HELLA Luminator-serie – van compact tot full led

De Luminator Xenon geeft licht een nieuwe dimensie: door het hogere rendement zorgt de xenontechnologie voor een beter zicht dan traditionele gloei- of halogeenlampen. De xenon-modelvarianten van HELLA zijn naar keuze verkrijgbaar met een geïntegreerd of een extern voorschakelapparaat. Behuizing, houder en ring zijn zoals bij de Luminator gebruikelijk van metaal. De verchroomde of rood gelakte designring geeft de lampen een karakteristieke en markante styling.

04/21/2016

De Luminator Metal is het beste bewijs voor het feit dat overtuigende techniek, een robuuste constructie en een aantrekkelijk design op een zinvolle manier onder één noemer kunnen worden gebracht. Zowel de behuizing als de houder en de ring zijn gemaakt van sterk gegoten zink en kunnen daardoor zelfs de zwaarste beproevingen moeiteloos aan. De halogeentechniek van de bekende HELLA kwaliteit laat u ook op lange ritten niet in de steek en zorgt voor een betrouwbare verlichting. En het imposante uiterlijk is een verrijking voor iedere truck.

04/21/2016

Een perfecte combinatie: de Chromium-lijn verenigt de stabiliteit van de robuuste metalen Luminator-behuizing met de koele elegantie van een helder glanzend chroomoppervlak. Daarmee zet u ook buiten het wegverkeer echte designaccenten. Om te voldoen aan de hoge eisen van de Luminator-classificatie, is de oppervlakteveredeling van alle Chromium-modellen bijzonder corrosiebestendig en duurzaam – net als de sterke techniek. Zo is ervoor gezorgd dat u lang plezier zult hebben van deze hoogwaardig HELLA extra koplampen. De Chromium-lijn is naar keuze verkrijgbaar met helder of blauw afdekglas.

Luminator Chromium met positielicht
Luminator Chromium Blue met positielicht

05/03/2016

Kleine behuizing, krachtige techniek: de Compact-versies van de Luminator maken de bekende excellente technologie, de stabiliteit en het weerstandsvermogen ook toegankelijk voor voertuigen waar maar weinig ruimte is voor de montage. De kleinere modellen hebben hetzelfde hoge niveau en dezelfde productvoordelen als de grote en een vergelijkbare lichtopbrengst.
Daarnaast heeft deze serie een even grote variëteit aan modellen als zijn grote broers – metaal, chroom en sinds kort ook led: alle versies zijn ook verkrijgbaar in een compacte variant. De Luminator Compact-lampen kunnen staand worden gemonteerd. Uitzondering: de Luminator Compact Xenon met geïntegreerd voorschakelapparaat is in een hoek van +7° tot -7° staand monteerbaar.

Luminator Compact LED
Luminator Compact Metal
Luminator Compact Chromium

05/03/2016
  • Print
RELATIEVE GROOTTE
De relatieve grootte van de Luminator-koplampen.

De afmetingen van de Luminator-koplampen vergeleken.

UNIVERSELE ONDERDELENCATALOGUS
Universele onderdelencatalogus

Universele onderdelencatalogus - Alle HELLA producten met een enkele klik.