Tools
Trucks
Tools
Lampen voor trucks individueel met elkaar combineren – met de HELLA Shapeline Online Configurator.

Ook bij trucks speelt een geheel eigen lichtdesign een steeds belangrijkere rol. Met de HELLA Shapeline Online Configurator kunt u het design voor de voor-, zij- en achterkant individueel samenstellen – en het resultaat direct aan de hand van een veelzeggend voertuigsilhouet bekijken.

Beleef nu het lichtvermogen: screenshot van de lichtvergelijkingstool ELIVER van HELLA op het beeldscherm
ELIVER. De vergelijkende verlichtingstool
Kijk en vergelijk: simuleer de lichtverdeling van de HELLA werklampen en extra verlichting, signaallampen en optische waarschuwingssystemen met de ELIVER-tool in verschillende realistische scenario"s.
Actueel, snel en gestructureerd: screenshot van de HELLA online-catalogus op het beeldscherm
HELLA online-catalogus
Actueel, snel en gestructureerd: onze online-catalogus laat u met een enkele klik alle HELLA producten zien die geschikt zijn voor het vooraf door u geselecteerde voertuig. Sla uw zoekhistorie op, zodat u het passende onderdeel voor uw truck altijd weer snel kunt terugvinden.
Gegarandeerd geen geluidsoverlast: screenshot van de claxons en meertonige luchthoorns van HELLA op het beeldscherm
Claxon- & meertonige luchthoorn-tool
Gegarandeerd geen geluidsoverlast: de claxons en meertonige luchthoorns van HELLA overtuigen met een krachtig geluid en een optimaal waarschuwingseffect. Met onze tool kunt u het complete assortiment in alle rust op proef beluisteren.
Profiteer van de vele mogelijkheden: screenshot van de configurator voor modulaire schakelaars van HELLA
Configurator voor modulaire schakelaars
Maak gebruik van het brede scala aan mogelijkheden: met de HELLA configurator voor modulaire schakelaars kunt u de schakelaars helemaal naar eigen wens samenstellen. Ons modulaire assortiment maakt het mogelijk!
Snel en comfortabel kosten besparen: screenshot van de led-calculator van HELLA op het beeldscherm
Led-calculator
Snel en gemakkelijk kosten besparen: met onze led-calculator kunt u uitvinden welke kosten u kunt besparen door over te gaan op de ledtechnologie.
Universele onderdelen voor truck en trailer in een oogopslag: screenshot van de universele onderdelencatalogus van HELLA op het beeldscherm
Universele onderdelencatalogus
Universele onderdelen voor trucks en trailers in een oogopslag: in onze universele onderdelencatalogus kunt u het HELLA productprogramma laten weergeven op bepaalde filtercriteria en vindt u bovendien een schat aan technische informatie en maatschetsen.
Gesamtkatalog_EE
Sensoren- & actuatorencatalogus
Sturen, regelen, meten en bewaken: de HELLA sensoren en actuatoren worden vanwege hun universaliteit gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. U vindt ons omvangrijke programma in onze overzichtelijk ingedeelde online-catalogus
  • Print
HELLA APPS
Afbeelding

De mobiele wereld van HELLA – interactief en informatief.

meer