Regen-licht-sensor
Trucks
Regen-licht-sensor
04/21/2016
Regen-licht-sensor in optimaal design van HELLA
De gebruikersvriendelijke regen-licht-sensor van HELLA
De regen-licht-sensor van HELLA overtuigt met indrukwekkende technische gegevens

De regen- en lichtsensor voor trucks geeft opnieuw blijk van de pioniersgeest van HELLA, aangezien dit de eerste sensor was die in deze combinatie op de markt werd gebracht.

De combinatiesensor maakt enerzijds een automatische aansturing van de ruitenwissers bij herkenning van regen mogelijk (regensensor). Anderzijds waarborgt de sensor dat de dagrijverlichting automatisch wordt ingeschakeld (lichtsensor).

04/21/2016

Klanten met trucks wordt met deze compacte oplossing de unieke mogelijkheid geboden één sensor te gebruiken voor zowel de regen- als de lichtfunctie.

De sensor overtuigt daarbij door zijn gebruiksvriendelijkheid. Dit komt onder andere tot uiting in de automatische activering van de ruitenwissers en de harmonische bewegingen van de ruitenwissers, die in snelheid afhankelijk zijn van de regensituatie (bijv. motregen of harde regen). Het homogene en grote meetgebied van de sensor, dat vooral voor trucks belangrijk is, waarborgt daarbij een optimale sensitiviteit met betrekking tot de activering van de ruitenwissers en een constant wisgedrag.

Parallel hieraan biedt de lichtfunctie in de sensor als assistentiesysteem de mogelijkheid koplampen en achterlampen (bijv. bij het rijden door een tunnel of het passeren van een viaduct) automatisch in en uit te schakelen en de verlichting van de instrumenten op het dashboard te regelen.

04/21/2016
Afmetingen: ø 49 mm x 25,75 mm
Gewicht: ≤ 42 g
Overspanning: 24 V
Bedrijfsspanning: 7–16 V
Stroomverbruik: <50 mA
Bedrijfstemperatuur: -40 °C tot 85 °C
Opslagtemperatuur: -40 °C tot 100 °C
Interface: LIN 2.0/2.1
04/21/2016
  • Print
TOOLS & SERVICES
Afbeelding

Kleine hulpjes – veel profijt: de HELLA tools en services.

HELLA ONLINE-CATALOGUS
Afbeelding

Alle HELLA producten met een enkele klik. In onze online-catalogus.

ALLES RONDOM DE TRAILER
Afbeelding

Op onze microsite kunt u kennismaken met de complete wereld van de HELLA producten voor trailers.