Kwaliteit
Trucks
Kwaliteit

Kwaliteit van HELLA: meer dan een belofte

Wij bij HELLA maken waar wat voor anderen niets meer is dan een streven. Want bij ons zijn de hoogste kwaliteitsnormen allang werkelijkheid geworden: door de inachtneming van onze strenge kwaliteitscriteria tijdens het gehele productieproces kunnen wij u een constant uitstekende productkwaliteit garanderen. Daarbij gaan onze testprocedures vaak veel verder dan wat de wetgever ons voorschrijft, want wij zijn pas tevreden, als u helemaal tevreden bent.
04/21/2016

  • Toonaangevende OEM-leveranciers voor trucks rekenen op de beproefde hoge HELLA kwaliteit

Belangrijke voertuigfabrikanten zijn al lange tijd overtuigd van onze omvangrijke ervaring als expert op het gebied van verlichtingstechnologieën en voertuigelektronica, omdat ze weten dat ze altijd kunnen vertrouwen op de vele kwaliteitskenmerken van ieder individueel HELLA product. Functionaliteit, een perfecte maatvoering en het gebruik van hoogwaardige materialen zijn daarbij slechts enkele voorbeelden uit een lange reeks criteria die beantwoorden aan de allerhoogste eisen.

Onze eigen HELLA-norm 67001 omvat bijvoorbeeld naast spatwater-, hogedrukreinigings- en stoftests ook dompel- en lektests. Ook klimaattests en trillingsproeven maken deel uit van het omvangrijke testprogramma dat al onze producten doorlopen. Uitvoerige informatie over onze kwaliteitstests kunt u vinden op onze microsite kwaliteit

04/21/2016
  • Toonaangevende OEM-leveranciers voor trucks rekenen op de beproefde hoge HELLA kwaliteit

Als het om licht gaat, bent u bij HELLA precies aan het juiste adres. Want op dit gebied wordt kwaliteit naar onze mening niet alleen bepaald door het gerede product, maar ook door de knowhow die eraan ten grondslag ligt. En voor kwaliteit in deze zin staan wij met onze jarenlange praktijkervaring als lichtexpert in. Dat blijkt ook uit onze vooraanstaande rol als innovator bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën.

Zo hebben wij voor iedere toepassing het passende HELLA product: kostenbewuste gebruikers profiteren van beproefde halogeenoplossingen, ritten bij lastige omstandigheden worden kinderspel met krachtige xenonlampen en onze innovatieve led-concepten voldoen dankzij hun lange levensduur en onderhoudsvrijheid aan vrijwel iedere eis.

04/21/2016

Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige leds die voldoen aan de hoge HELLA kwaliteitseisen. Want de ene led is de andere niet: tussen de gebruikte materialen bestaan er soms grote kwaliteitsverschillen.
U profiteert daarbij om verschillende redenen tegelijk: leds onderscheiden zich door een bijzonder lange levensduur en zijn praktisch onderhoudsvrij. Dit resulteert in duidelijk lagere levenscycluskosten – in het bijzonder voor wagenparken zoals die bijvoorbeeld voorkomen bij expeditiebedrijven. De led-producten van HELLA beschikken bovendien over een uitgekiend thermomanagement, waardoor de levensduur nog eens extra wordt verlengd. Behalve door een een buitengewoon gering energieverbruik onderscheiden leds zich ook door hun geschiktheid voor voltages van 9-33 volt. Dankzij hun constructie zijn ze goed bestand tegen warmte, kou en trillingen en hebben ze bovendien een uitstekende lichtopbrengst, die duidelijk groter is dan die van halogeenlampen. Het gebruik van de ledtechnologie voor moderne voertuigverlichting is niet meer uit ons leven weg te denken – en met HELLA hebt u een sterke partner aan uw zijde, die op dit gebied tot de pioniers behoort.

04/21/2016
  • Maak gebruik van de voordelen van de led-techniek en profiteer van de ervaring van uw verlichtingsexpert - HELLA
  • Print
LED_Video_160x80
LED-COMPETENTIE VAN HELLA
Beleef de led-expert met eigen ogen. play video
HELLA IS KWALITEIT
Afbeelding

Uitvoerig en multimediaal – de HELLA kwaliteitstests.