K-LED Blizzard
Header
K-LED Blizzard

K-LED Blizzard

12/12/2017
Die modulare Shapeline Ein- und Mehrfunktionsleuchten-Baureihe von HELLA.
K_LED_Blizzard_Product_HELLA
K_LED_Blizzard_Technical_data_Municipal_HELLA

 

De nieuwe HELLA K-LED Blizzard is de verder ontwikkelde opvolger van de K-LED FO. De zwaailamp is volledig zonder bewegende delen ontwikkeld en genereert een dubbel led-flitssignaal met een 360° waarschuwingseffect dat direct waarneembaar is.

De behuizing van de K-LED-Blizzard is gemoffeld en daardoor, net als de slagvaste lichtkap van polycarbonaat, bestand tegen hogere belastingen. Bovendien is deze bijzonder corrosiebestendig. Dankzij de robuuste constructie zonder bewegende delen en de duurzame en efficiënte led-techniek is de K-LED Blizzard bijzonder geschikt voor toepassingen die een langdurig bedrijf vereisen, zoals bij de gemeentelijke straatreiniging en afvalverwerking.

De zwaailamp is stofdicht en bestand tegen hogedrukreiniging en voldoet aan de eisen van IP 67 en IP X9K. Verder is deze bestand tegen een kortstondige onderdompeling tot 1 meter diepte.

De intelligente elektronica maakt multivolt-bedrijf mogelijk en biedt een overspannings- en ompoolbeveiliging. Er kunnen maximaal 4 zwaailampen met elkaar worden gesynchroniseerd.

De bestaande K-LED FO-zwaailampen zijn 1:1 uitwisselbaar met de nieuwe K-LED Blizzard. De lamp is leverbaar in uitvoeringen voor vaste montage, flexibele pijpbevestiging en magnetische montage.

02/25/2020

 

Het goede dat telkens beter wordt: dat is zeker van toepassing op de nieuwe, innovatieve K-LED Blizzard van HELLA. De zwaailamp is volledig ontwikkeld zonder bewegende delen en overtuigt door zijn extreem robuuste constructie, ranke design en last but not least zijn moderne, duurzame, uiterst efficiënte en zuinige led-techniek.

Als opvolger van de veelgebruikte en beproefde K-LED FO neemt de K-LED Blizzard de sterke punten van zijn voorganger over en brengt deze met extra functies op de nieuwste stand der techniek.

De toegepaste led-techniek zorgt voor een zeer goed waarneembaar en opvallend waarschuwingssignaal, dat door een 360° dubbele led-flitsfunctie zonder bewegende delen wordt gegenereerd. De afwezigheid van mechanische componenten is de lamp bijzonder goed beschermd tegen uitval. In combinatie met de slagvaste lichtkap en de gemoffelde, corrosiebestendige behuizing is de K-LED Blizzard bijzonder geschikt voor gebruik in gemeentelijke dienstvoertuigen. Vooral door vuil, nattigheid, strooizout, hitte, koude en een langdurig bedrijf is er sprake van bijzonder zware bedrijfsomstandigheden.

Dankzij de varianten voor vaste montage, magnetische bevestiging en pijpbevestiging biedt de lamp allerlei mogelijkheden. In de variant met flexibele pijpbevestiging is de lamp bijzonder goed bestand tegen slagen van takken en keert deze telkens weer in zijn oorspronkelijke stand terug.

Een belangrijk voordeel voor eigenaren van voertuigen met bestaande K-LED FO lampen is hun gemakkelijke vervangbaarheid door de kostengeoptimaliseerde K-LED Blizzard. Zo blijft u met HELLA altijd op de nieuwste stand van de technische ontwikkeling.

12/12/2017

 

Nominale spanning (UN): multivolt

Bedrijfsspanning (UB): 10 - 30 V

Totaal stroomverbruik: ca. 1,3 A (12 V) / ca. 0,7 A (24 V)

Opgenomen vermogen: 16 W

Lichtkap: polycarbonaat

Behuizing: aluminium

Gebruiksstand: staand

Temperatuurbereik: -40 °C tot +60 °C

Ompolingsbeveiliging: ja

Beschermingsklasse: IP 6K7, IP 6K9K

Radio-ontstoring kabelafhankelijk: CISPR 25 Klasse 5

EMC-beveiliging: ECE-R10 058356

Lichttechnische homologatie: ECE-R65 TA1 E1 004744

GGVSE / ADR: Ja

Magnetische uitvoering, toegestane snelheid: max. 120 km/h

 

Downloaden

Kurz-Information K-LED Blizzard

12/12/2017
  • Print
HELLA Shapeline
Picture

Beleef individualiteit in zijn mooiste vorm: met HELLA Shapeline

TOOLS & SERVICES
Picture

Kleine hulpjes – veel profijt: de HELLA tools en services.

HELLA ONLINE-CATALOGUS
Picture

Alle HELLA producten met een enkele klik. In onze online-catalogus.

ALLES RONDOM DE TRAILER
Picture

Op onze microsite kunt u kennismaken met de complete wereld van de HELLA producten voor trailers.