Highlights
HELLA trucks
Highlights

De HELLA highlights voor trucks: overtuigende OEM-competentie.

Compromisloos goed: op het gebied van truckverlichting heeft HELLA jarenlange ervaring als original equipment manufacturer. Daarvan getuigen ook onze producthighlights. Met de eerste led-koplamp voor bedrijfswagens ter wereld verleggen we opnieuw grenzen – net als met onze full-led-achterlamp. De modulaire 90 mm serie biedt maximale flexibiliteit bij de configuratie. Ook op het gebied van sensoren overtuigen wij met onze competentie. De beste voorbeelden daarvan zijn de intelligente accusensor en onze regen-lichtsensor. Eén ding hebben alle producten gemeen: de goede HELLA kwaliteit, waar u altijd van op aan kunt.
04/21/2016

  • De eerste led-koplamp voor trucks van HELLA

Functionaliteit en design: Deze twee kenmerken worden door de nieuwe modulaire HELLA Shapeline enkelvoudige en multifunctionele verlichtingsserie perfect met elkaar gecombineerd. Talrijke lichtfuncties en lichtvormen geven ook voertuigfabrikanten met lage productieaantallen de mogelijkheid een individueel en toch consistent ontwerp voor alle modellen om te zetten.

11/08/2016
  • De modulaire Shapeline enkelvoudige en multifunctionele verlichtingsserie van HELLA.

Met de DAF LED koplamp presenteert HELLA de eerste led-koplamp voor bedrijfswagens ter wereld. Deze koplamp wordt gekenmerkt door het consequente gebruik van de ledtechnologie voor een groot aantal lichtfuncties en overtuigt met nog meer highlights zoals het nieuwe koelconcept.

04/21/2016
  • De eerste led-koplamp voor trucks van HELLA

Pure flexibiliteit: met de nieuwe serie L4060 breidt HELLA de bestaande modulaire 90 mm series uit met een led-variant. Daardoor openen zich geheel nieuwe designperspectieven – en is er veel speelruimte voor een groot aantal toepassingen. Een echt pluspunt: de probleemloze ombouw van bestaande varianten.

04/21/2016
  • De led-module L4060 – een innovatieve led-aanvulling op de 90 mm serie van HELLA

De finishing touch voor de achterkant van iedere vrachtwagen: de full-led-achterlamp van HELLA heeft niet alleen een overtuigend design, maar is ook buitengewoon veelzijdig – want alle lichtfuncties zijn volledig gerealiseerd in led-techniek. Verschillende bevestigingsmogelijkheden zorgen voor maximale flexibiliteit bij de montage.

04/21/2016
  • Full-led-achterlamp, met sterk ontwerp van HELLA

Spanning gegarandeerd: met de intelligente accusensor (IBS) van HELLA minimaliseert u het uitvallen van voertuigen als gevolg van een zwakke accu. De sensor kan probleemloos worden geïntegreerd in de elektrische installatie en bewaakt de spanning, stroom en temperatuur van de accu op een betrouwbare manier.

04/21/2016
  • De intelligente accusensor voor trucks van HELLA

Eén voor alles: met de gecombineerde regen-, licht-, zonne- en vochtsensor kunnen maximaal vijf functies – waaronder bijv. de ruitenwisserbesturing, airconditioning en in-/uitschakeling van de verlichting – worden uitgevoerd met één enkele sensor. Alle functies kunnen daarbij precies zo worden gecombineerd als de klant het wenst.

04/21/2016
  • Regen-licht-sensor in optimaal design van HELLA
  • Print
TOOLS & SERVICES
Afbeelding

Kleine hulpjes – veel profijt: de HELLA tools en services.

HELLA ONLINE-CATALOGUS
Afbeelding

Alle HELLA producten met een enkele klik. In onze online-catalogus.

ALLES RONDOM DE TRAILER
Afbeelding

Op onze microsite kunt u kennismaken met de complete wereld van de HELLA producten voor trailers.