On the road
HELLA trucks
On the road

Beleef HELLA "on the road". Wij verheugen ons erop.

Het beste is onze producten voor trucks live en in actie te beleven – hier ervaart u wat echte professionals zo aan ons waarderen.

04/21/2016

  • De HELLA extra verlichting in actie

Tony Sjögren is trucker met hart en ziel en rijdt regelmatig door de lange Scandinavische nachten. Hij heeft al heel wat meegemaakt: van metershoge sneeuwverstuivingen in de winter tot modderstromen in het voorjaar – Tony kent de risico"s en avonturen van het truckersleven uit eigen, jarenlange ervaring. En daarbij kan hij zich volledig verlaten op zijn extra verlichting van HELLA. De extra lichtopbrengst maakt zijn werk gemakkelijker. Hij waardeert ook de mogelijkheid om zijn eigen ideeën over de ideale truck te realiseren en daardoor duidelijk herkenbaar te zijn.

Zijn statement: "Aan de lampen herkennen mijn collega"s mij al van grote afstand.  Zien is net zo belangrijk als gezien worden. De juiste extra verlichting van HELLA helpt daar enorm bij."

04/21/2016
  • De professionele mening van Tony Sjögren

Detlef Tillmann staat aan het hoofd van de firma Kreuzburg GmbH in Duitsland. Deze onderneming is gespecialiseerd in sleep- en bergingswerkzaamheden en heeft gekozen voor extra verlichting en dagrijverlichting van HELLA. De redenen daarvoor zijn vooral het veiligheidsaspect, de innovatieve techniek en niet in de laatste plaats de overtuigende kwaliteit.

Detlef Tillmann zegt hierover: "Wij werken onder tijdsdruk en onder bijzonder zware omstandigheden. Dan moet je van je verlichting op aan kunnen. Overal en altijd." Met de lampen van HELLA is dat geen probleem.

04/21/2016
  • De professionele mening van Detlef Tillmann

Een mooi jubileum! Op de 30e internationale ADAC Truck-Grand-Prix op de Nürburgring was HELLA weer vertegenwoordigd met een groot aantal highlights. Dit scene-event is het belangrijkste truck-motorsportevenement van het jaar en industriebeurs en countryfestival tegelijk. En het is de perfecte gelegenheid om in gesprek te komen met vrachtwagenchauffeurs en garagehouders. En dat heeft HELLA dan ook gedaan! Op de centraal in het rennerskwartier gelegen HELLA beursstand werden krachtige extra lampen zoals de nieuwe LED Light Bar 350 mm, Luminator Compact LED en Luminator X LED en de nog krachtigere Luminator LED ref. 50 gepresenteerd. De LED Light Bar – in de vorm van een platte lichtbalk – verraste de bezoekers met zijn geringe opbouwhoogte en gewicht. Opzien baarde ook de nieuwe werklamp Q90 LED. Een publiekstrekker was weer de modulaire trailer-achterlamp "EasyConn NextGeneration". De bezoekers konden de afzonderlijke bestanddelen van deze achterlamp onderzoeken, uit elkaar halen en weer in elkaar zetten. Zo kon in de praktijk worden getest hoe eenvoudig het is om een gloeilampreflector te vervangen door een led-module.

04/21/2016
  • HELLA highlights op de truck-grand-prix
  • Print
Microsite Kwaliteit
Meer over de HELLA kwaliteit

HELLA staat voor kwaliteit. Meer hierover kunt u lezen op onze microsite.

Eliver
De vergelijkingstool Eliver

HELLA lampen en zwaailampen interactief vergelijken.

ACTIVE E-PAPER
In de multimediale Active e-paper Truck kunt u de HELLA wereld voor trucks interactief beleven.

Multimediaal: de HELLA Active e-paper Truck.