Koplampen
Header
Koplampen

Koplampen van HELLA. Voor optimale techniek en een optimaal design.

HELLA is een van de belangrijkste aanbieders op de vrije onderdelenmarkt voor voertuigspecifieke verlichting en kan lampen van topkwaliteit leveren voor vrijwel iedere fabrikant. Zo is bijvoorbeeld ongeveer de helft van alle in Europa goedgekeurde trucks uitgerust met koplampen van HELLA.
Daarbij nemen wij onze verantwoordelijkheid als original equipment manufacturer serieus en onderwerpen we onze producten aan uitgebreide testen waarbij zowel de wettelijke als voor de fabrikant specifieke voorschriften in acht worden genomen – en soms zelfs veel verder wordt gegaan.
De HELLA koplampen overtuigen daarbij niet alleen door de toepassing van innovatieve technieken, maar maken met hun doordachte design ook een maximale vormgevingsvrijheid mogelijk.
Het complete spectrum vindt u bijvoorbeeld in de HELLA online-catalogus en in tal van speciale brochures over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast biedt HELLA u met de voertuigspecifieke productoverzichten voor diverse fabrikanten in praktisch pdf-formaat een heel bijzondere service. In onze downloadsectie kunt u deze snel en gemakkelijk downloaden.

09/23/2016
Koplampen trucks
  • Print
C140 LED combinatie koplamp
Picture

Combinatie koplamp - waarbij al het licht functies worden gerealiseerd in LED-technologie.

ONLINE-SERVICES
ONLINE-SERVICES
HELLA staat voor service: hier vindt u een compleet overzicht van onze online-tools en -catalogi.
UNIVERSELE ONDERDELENCATALOGUS
Teaser universele onderdelencatalogus
Een overzicht van de universele producten voor trucks vindt u in onze Universele onderdelencatalogus