Extra verlichting
Header
Extra verlichting

Extra verlichting van HELLA: voor de beslissende extra hoeveelheid licht.

De HELLA extra verlichting voor bedrijfswagens biedt een belangrijke meerwaarde: meer licht om in iedere situatie het overzicht te houden. En dus ook meer veiligheid voor alle verkeersdeelnemers. De overtuigende HELLA kwaliteit en de toepassing van de modernste technologieën zijn er altijd bij inbegrepen. Of het nu gaat om bekende standaardoplossingen, krachtige xenontechnologie of innovatieve ledtechniek: de speciaal op de eisen voor trucks afgestemde en voortdurend verder ontwikkelde HELLA lampenseries bieden voor iedere gebruikssituatie de optimale oplossing. Licht waarop je kunt vertrouwen.

04/21/2016

  • Innovatieve extra verlichting LED Light Bar 350

Een echt alternatief voor ronde extra lampen: dat is de compacte LED Light Bar 350 mm van HELLA, de eerste led-verstraler in lichtbalkformaat. Door zijn geringe constructiehoogte en zijn geringe gewicht is deze lamp geschikt voor tal van montagesituaties, bijvoorbeeld voor montage op het dak van vrachtwagencabines. De innovatieve kunststof behuizing met speciale ribbenconstructie is niet alleen uiterst robuust, maar voert ook de warmte optimaal af. Twaalf duurzame high-performance-leds zorgen ervoor dat deze voor verschillende voltages geschikte lichtbalk een hoge lichtopbrengst heeft – en dat bij een energie-efficiënt stroomverbruik van maar 25 watt.
Ook de eenvoudige montage overtuigt: in korte tijd en met slechts enkele handgrepen is de Light Bar 350 mm gemonteerd.

 

12/15/2016
  • Innovatieve extra verlichting LED Light Bar 350

De Luminator LED is het eerste lid van de beproefde HELLA Luminator-familie in full-ledtechnologie. Dat betekent: nooit meer gloeilampen vervangen en een grote storingsbestendigheid. Speciaal ontwikkelde high-boost-reflectoren en het geïntegreerde positielicht zorgen niet alleen voor een optimale lichtopbrengst, maar ook voor een in iedere situatie markant lichtdesign. Dankzij de met de computer geoptimaliseerde fijnafstemming zorgen de high-performance-leds voor een gelijkmatige, perfecte verlichting van de weg. De voordelen voor de bestuurder: meer veiligheid en minder vermoeidheidsverschijnselen. Naast al deze positieve eigenschappen heeft de Luminator LED nog een buitengewoon belangrijke eigenschap: het is een echte HELLA Luminator – een robuust, hoogwaardig uitgevoerd en betrouwbaar kwaliteitsproduct.

Luminator LED, ref. 40

Luminator LED, ref. 50

05/03/2016
  • Luminator LED truck

Echt professionele extra verlichting voor vrachtwagens moet vele kenmerken in zich verenigen: een optimale lichtopbrengst, maximale betrouwbaarheid en in het ideale geval ook nog een krachtig design. Het goede bericht: de HELLA Rallye 3003 heeft al deze eigenschappen. De high-boost-reflectoren, de door middel van computeroptimalisatie perfect op elkaar afgestemde lampen en de vrijevlakkentechniek die in de ultralichte, corrosievrije en stabiele kunststof behuizing zijn samengebracht, zorgen voor een optimaal zicht in iedere situatie. Een echte highlight daarbij is het geïntegreerde CELIS-positielicht. Dit grote, ringvormige positielicht op led-lichtgeleiderbasis geeft de lamp een bijzonder markant en karakteristiek nachtdesign. Met deze lamp op het dak is het voertuig al van grote afstand waarneembaar. Dat betekent niet alleen meer veiligheid, maar ook een betere uitstraling.

11/09/2016
  • Rallye 3003 Celis truck

Een krachtige lichtperformance met een optimale verlichting van de weg, een robuuste constructie en bovendien een markant nachtdesign: de HELLA Rallye 3003 met led-positielicht maakt het onmogelijke mogelijk en is een aanwinst voor iedere vrachtwagenchauffeur. Deze extra lamp in beproefde halogeentechnologie zorgt met zijn computergeoptimaliseerde high-boost-reflectoren voor een gelijkmatige en ideale verlichting van de rijweg – en daarmee voor een beter zicht en meer veiligheid. Het led-positielicht met zes high-performance-leds vormt een ideale aanvulling en verbetert niet alleen de zichtbaarheid voor andere verkeersdeelnemers, maar zet ook optische accenten. Een echt HELLA product!

05/03/2016
  • Rallye 3003 LED-PO truck

De HELLA Jumbo 320: een grote lamp voor grote voertuigen. Deze extra lamp met led-positielicht maakt niet alleen van buiten grote indruk, maar weet ook te overtuigen met zijn technische specificaties en materiaaleigenschappen. De behuizingen zijn gemaakt van robuuste kunststof. Speciaal voor het rechthoekige model ontwikkelde high-boost-reflectoren en de toegepaste xenontechnologie bieden een maximale lichtopbrengst. Het extra led-positielicht met zes high-performance-leds maakt het voertuig duidelijk beter waarneembaar. Daardoor biedt het extra veiligheid en bovendien ziet het er ook nog goed uit.

05/03/2016
  • Jumbo 320 LED-PO truck
  • Print
Opvallend anders
Picture

De LED Light Bar 470 Single Twin - voor centrale montage op het voertuig

ONLINE-SERVICES
ONLINE-SERVICES
HELLA staat voor service: hier vindt u een compleet overzicht van onze online-tools en -catalogi.
U bent vrachtwagenchauffeur?
Teaser microsite truckers

Dan vindt u hier de perfect

op uw behoeften afgestemde informatie.
ELIVER
Teaser Eliver

Vergelijk ze interactief: de HELLA werklampen, extra verlichting en zwaailampen

Gloeilampenconfigurator
Gloeilampenconfigurator
Voor ieder voertuig de passende lamp: met de HELLA Gloeilampenconfigurator.