Extra verlichting
HELLA trucks
Extra verlichting

Extra verlichting van HELLA – krachtige verlichting die het lang volhoudt

Als u veilig wilt rijden op lange trajecten, zijn er vooral twee dingen van belang: zien en gezien worden. Deze essentiële veiligheidsaspecten zijn allebei effectief te beïnvloeden. Door met behulp van hypermoderne verlichtingsoplossingen de lichtomstandigheden en daardoor ook het zicht te optimaliseren.
Met de extra verlichting die speciaal is afgestemd op de eisen van het vrachtverkeer, heeft HELLA een aantal uitstekende producten ontwikkeld die bij uitstek geschikt zijn voor langdurig en veelvuldig gebruik. Het resultaat zijn verschillende modellen lampen met een stabiliteit, een weerstandsvermogen en lichtprestaties die al vele jaren lang legendarisch zijn en die door de HELLA ingenieurs voortdurend consequent verder worden ontwikkeld. Verlichting waar u van op aan kunt.

09/23/2016

De DLB 540 uit het HELLA VALUEFIT-programma biedt een krachtige extra ledverstraler met een brede verlichting van de zone voor het voertuig.

01/31/2018

De Luminator van HELLA is als truckverlichting allang de maatstaf van het haalbare geworden: als een optimale verlichting, maximale stabiliteit en weerstandsvermogen van doorslaggevend belang zijn, gaat er geen weg aan deze lamp voorbij. De Luminator is een volledig metalen lamp zonder compromissen: zowel de behuizing als de steun, de glasrand en de reflector zijn van metaal. Speciale high-boost-reflectoren zorgen voor een maximale lichtopbrengst. Als een van de series extra verlichtingen voor trucks met de meeste varianten omvat de Luminator familie lampen allerlei modellen in uiteenlopende verlichtingstechnologieën.

03/19/2018

De HELLA Rallye 3003 koplampen onderscheiden zich vooral van de Luminator-serie door het materiaal van de behuizing: in plaats van metaal wordt er polystyreen van de allerbeste kwaliteit gebruikt – ultralicht, stabiel en absoluut corrosievrij. De volledig zwartgelakte lamphuizen zijn voorzien van een zilvergrijze designring en zetten indrukwekkende optische accenten. De structuur van de behuizing zorgt voor stabiliteit en het lampglas van echt glas, dat naar keuze verkrijgbaar is in een heldere of blauwe uitvoering, is en blijft gegarandeerd krasvast.

03/19/2018

De HELLA Jumbo-serie onderstreept met zijn rechthoekige, licht afgeronde vorm en zwarte kleur de voertuigbelijning op een indrukwekkende manier. Doordat deze lamp zowel staand als hangend kan worden gemonteerd, is hij perfect te integreren in het front van het voertuig en heeft hij bovendien functionele voordelen: ook – of juist – daar waar een grote ronde lamp de motorkoeling zou kunnen beïnvloeden, kan de Jumbo probleemloos worden gemonteerd. Groot is de Jumbo overigens niet alleen letterlijk, maar ook in de diversiteit aan modellen!

03/19/2018

De LED Light Bar-serie van HELLA is het stijlvolle alternatief voor ronde extra lampen. De extreem platte, aerodynamische en snel te monteren lichtbalken zijn bij uitstek geschikt voor aerodynamische montage op het dak van vrachtwagencabines – vooral wanneer een geringe opbouwhoogte belangrijk is. Vanwege de eenvoudige montage zijn de LED Light Bars in verschillende lengtes ook bij uitstek geschikt voor ombouw. Het gebruik van warmtegeleidende kunststof maakt een zeer gering gewicht mogelijk

01/15/2018
  • Print
Opvallend anders
Picture

De LED Light Bar 470 Single Twin - voor centrale montage op het voertuig

Poster lichtverdeling
Picture

Ontdek het LED-bereik van koplampen in een oogopslag

Eliver
De vergelijkingstool Eliver

HELLA lampen en zwaailampen interactief vergelijken.

TRUCKBROCHURE
De complete HELLA truckwereld in één brochure.

Alle informatie en gedetailleerde technische gegevens van de HELLA producten voor trucks.

INFORMATIE REFERENTIEWAARDENPAS
Informatie over de HELLA referentiewaardenpas
Uitgebreide informatie over de HELLA referentiewaardenpas