Elektra/elektronica
Truck
Elektra

Elektra- en elektronicaproducten van HELLA: kleine onderdelen met grote effecten

Of het nu gaat om efficiënt energiemanagement of om rijveiligheid – maak kennis met HELLA als een veelzijdige en competente partner op het gebied van elektra- en elektronicaoplossingen voor bedrijfswagens!

09/27/2018

  • Helix verbindingskabels

Spiraalkabels vormen bij het rijden met aanhangers en opleggers de elektrische, verlichtingstechnische en remtechnische verbinding tussen truck en trailer en behoren dus tot de veiligheidsrelevante onderdelen. Kwaliteit, belastbaarheid en duurzaamheid zijn dan ook belangrijke voorwaarden voor deze producten. Met HELLA spiraalkabels kiest u voor OE-kwaliteit die door een groot aantal fabrikanten van bedrijfswagens als standaarduitrusting wordt gebruikt. Ze hebben een maximale werklengte van vier meter en zijn dus geschikt voor vrijwel iedere toepassing. De stekkers van de ABS-, EBS- en 15-polige spiraalkabels zijn ADR/GGVSE-goedgekeurd. Bovendien zijn ze voorzien van anti-kniktules. Optioneel zijn deze kabels ook leverbaar met een Hytrel- of PU-ommanteling.

09/27/2018
  • Helix verbindingskabels

Of het nu gaat om stekkerverbindingen, zekeringen, krimpmateriaal of ander installatiemateriaal: het omvangrijke HELLA portfolio op het gebied van de elektrische voertuiginstallatie voorziet in vrijwel iedere behoefte.

Met name in de bedrijfswagenbranche zijn betrouwbaar functionerende stekkerverbindingen van groot belang. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en de nieuwste verwerkingstechnieken zijn HELLA stekkerverbindingen zelfs bestand tegen de zwaarste gebruiksomstandigheden. Voor gebruik voor vrachtwagens zijn de uiterst robuuste en van verschillende aansluitingen voorziene 2- tot 12-polige DEUTSCH-stekkersystemen van de 'DT-serie' bij uitstek geschikt.

Ook bij zekeringen is het belangrijk te kiezen voor kwaliteit, want deze zijn van doorslaggevend belang voor een betrouwbare werking van de elektrische installatie. Met ca. 1.100 artikelen heeft HELLA een van de grootste assortimenten op het gebied van zekeringen en installatiemateriaal, waaronder ook een groot aantal robuuste strip- en plaatzekeringen zoals deze vaak worden gebruikt voor vrachtwagens. Een compleet overzicht van ons assortiment stekkerverbindingen en zekeringen vindt u in onze brochure voertuiginstallatie.  Hierin vindt u ook ons omvangrijke installatiemateriaal en de hoogwaardige HELLA krimp- en ontgrendelingsgereedschappen – bijvoorbeeld ons speciaal voor het bedrijfswagensegment geschikte 'heavy-duty'-gereedschapssysteem. Een gedetailleerde stap-voor-stap-handleiding voor de juiste manier van krimpen met dit gereedschapssysteem vindt u in onze brochure 'ABS/EBS-verbinding'.

09/27/2018
  • Elektrische voertuiginstallatie voor professionals van HELLA

Sensoren en schakelaars, bijvoorbeeld oliedrukschakelaars of temperatuurschakelaars, zijn voor een groot aantal voertuigfuncties absoluut noodzakelijk, ook al werken ze meestal in het verborgene. Een defect heeft vaak onaangename gevolgen, die zelfs tot volledige voertuiguitval kunnen leiden.
Een goede reden om ook in het trucksegment te kiezen voor de goede HELLA kwaliteit. Wij beschikken over een breed portfolio dat de voertuigen van alle gangbare merken bestrijkt, zoals DAF, IVECO, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania en Volvo. Bovendien wordt ons programma continu uitgebreid en aangepast aan de actuele marktontwikkelingen.

Een voorbeeld van een innovatief HELLA product is onze intelligente accusensor (IBS). Deze meet continu de laadtoestand, veroudering en veranderingen van de accu en maakt het zo mogelijk de energievoorraad te plannen en uitval op tijd te voorkomen.

09/27/2018
  • Sensoren truck

Het EasyConn-bekabelingssysteem bestaat uit adapters voor de voor- en achterkant, hoofdvoedingsleidingen, een circuit met zijmarkeringslamp voorzien van reflectoren en extra adapters. Het EasyConn-systeem is bijzonder kostenefficiënt en flexibel. Zo hoeft er voor de bekabeling geen verdeler meer te worden ingebouwd, maar is dit wel altijd mogelijk, bijvoorbeeld voor speciale functies. Bovendien maken de kabeldoorsneden het mogelijk om naast de standaardinstallatie bijvoorbeeld extra werklampen te monteren. Ook dit systeem is GGVS/ADR-goedgekeurd voor voertuigen. De integratie van klantspecifieke lampen is met EasyConn geen probleem – wij bieden u speciale 2-, 7-, en 15-polige service-sets, zodat u alle componenten eenvoudig en proceszeker kunt aanbrengen.

09/27/2018
  • Aansluiting truck

Hoge marktdekking - eenvoudige identificatie.

Met 3 jaar garantie!

Geteste kwaliteit, eenvoudige behandeling en een gunstige prijs – daarvoor staat HELLA met zijn productassortiment "Nieuwe onderdelen zonder waarborg". 

Kwaliteit. Alle startmotoren & dynamo's voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het HELLA competentiecentrum - gegarandeerd door de verlengde garantieplicht. 

Eenvoudige behandeling. Door het weglaten van een waarborgsysteem is het niet nodig om oude onderdelen terug te brengen. De afwikkeling van de garantie vindt heel eenvoudig plaats bij de desbetreffende werkplaats of de dealer waar het product is gekocht. 

Prijs. De waarborgvrije nieuwe onderdelen vormen een voordelige keuze voor prijsbewuste gebruikers - natuurlijk zonder in te boeten op de kwaliteit.

Het assortiment voor trucks omvat rond 120 artikelnummers met een marktdekking van ongeveer 70 %. Alle nieuwe onderdelen zonder waarborg zijn aan de hand van de duidelijke TecDoc-aanduiding en de verpakking eenduidig te identificeren.

Meer informatie vindt u in de Hella Tech World.

09/27/2018
  • Starters_Alternators_Truck_GH_HELLA

HELLA GLOEILAMPEN 24 V

Altijd goed voorbereid.

Een goed zicht vormt in alle situaties de voorwaarde voor veilig rijden. Daarom bieden HELLA assortimentboxen voor onderweg een selectie van de meest gebruikelijke gloeilampen, maar ook signaal-/knipper- en markeringslampen, alsmede een selectie zekeringen.

 

Ervaar mee over het HELLA gloeilampenprogramma voor 24 volt in de truck-brochure.

Bij de keuze van de juiste gloeilamp kan de HELLA gloeilampenconfigurator helpen.

09/27/2018
  • bulbs_24_V_H4_Teaser_530_320_px
  • Print
Downloads
Teaser brochure installatie

Overzichtelijk en informatief: het HELLA productprogramma

09/27/2018
CLAXONS & MEERTONIGE LUCHTHOORNS
Teaser claxons en meertonige luchthoorns

Microsite HELLA claxons & meertonige luchthoorns – informatie en interactie.

RUITENWISSERBLADEN
De wisserbladenconfigurator – het juiste ruitenwisserblad voor uw voertuig

Wisserbladenconfigurator – het juiste ruitenwisserblad voor uw voertuig.

Databank startmotoren & dynamo's
Online applicatie startmotoren en dynamos truck

Gereviseerde onderdelen snel en eenvoudig online vinden en identificeren. Met aanvullende informatie.