Echt cool – de K-LED Blizzard fotoshoot
BACK

Echt cool – de K-LED Blizzard fotoshoot

12/17/2018

IJskoud verbeterd: dat is zeker van toepassing op de HELLA K-LED Blizzard, de opvolger van de K-LED FO. De K-LED Blizzard, die qua ontwerp sterk op zijn voorganger lijkt, overtuigt door zijn gloednieuwe led-technologie en allerlei andere highlights, waaronder de robuuste constructie met slagvaste lichtkap, flexibele pijpaansluitingen en zeer geringe montagehoogte. Extra voordeel: de zwaailichten van de serie K-LED FO zijn 1:1 vervangbaar door die van de serie K-LED Blizzard!

IJskoud op de foto
Dit geldt zeker voor onze fotoshoot met de K-LED Blizzard. Wij waren namelijk van mening dat zo'n cool zwaailicht ook coole foto's verdiende.

Daarvoor werd de K-LED Blizzard eerst “koud gezet”, dat wil zeggen 24 uur ingevroren, voordat de vermaarde ijskunstenaar Horst Birekoven het zo ontstane ijsblok door te hameren, schuren en smelten in een klein kunstwerk veranderde.
Vervolgens moest iedereen zich warm kleden, want fotograaf, filmteam en lichtdesigners werden in de koelruimte verwacht. Bij -12 °C werden indrukwekkende lichtbeelden gecreëerd – en even indrukwekkende foto's geschoten, waarin de krachtige en robuuste K-LED Blizzard volledig tot zijn recht kwam.

Maar bekijk het gerust met eigen ogen. Tenslotte zeggen beelden meer dan duizend woorden:
https://www.youtube.com/watch?v=P-RQ-jNWQUg

Overigens was de K-LED-Blizzard voor het project in totaal twee weken ingevroren – en daarna nog steeds volledig functioneel!

Alle informatie over onze zwaailichten vind je hier