BACK

Succesvolle BrakePro training krijgt vervolg

01/16/2020

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat HELLA samen met TECH360 de training BrakePro introduceerde. Met de juiste gereedschappen, de juiste onderdelen en de juiste reparatie-instructies worden garagisten geholpen om BrakeProfessional te worden. De trainingen die in 2019 plaatsvonden op de diverse trainingslocaties zijn buitengewoon positief ontvangen.

Juiste diagnose en vakkundig onderhoud

Professioneel onderhoud en reparatie aan de reminstallatie zijn van essentieel belang, aangezien deze een onderdeel zijn het veiligheidssysteem. In de BrakePro training krijgen garagisten een praktijkgerichte training van TECH360, die door Hella Pagid Brake Systems ondersteund wordt met praktische tips en instructies voor elk merk en type auto. Naast de uitleg over de werking en vakkundige controle van de reminstallaties, wordt tevens aandacht besteed aan het stellen van de juiste diagnose bij problemen aan het remsysteem. Tijdens de training wordt diagnoseapparatuur van Hella Gutmann Solutions gebruikt om snel en nauwkeurig fouten in het remsysteem op te sporen.

Apparatuur van Hella Gutmann Solutions wordt ook ingezet tijdens de overige TECH360 trainingen. Zo wordt bij de ADAS-Pro training gewerkt met onder meer de CSC-Tool (Camera & Sensor Calibration Tool). Hiermee kunnen moderne rijhulpsystemen in een handomdraai worden gecontroleerd en gekalibreerd.

Leerzame training voor garages

TECH360 is een compleet systeem van technische ondersteuning en training voor het garagebedrijf. Het uitgangspunt van alle trainingen is: ‘leren door te doen, leren door te werken’. De eerste trainingen voor 2020 zijn inmiddels ook gepland. Aanmelden kan via: www.tech360.nl