Peugeot 407 - Pollenfilter verstopt | HELLA

Peugeot

407

Bouwjaar vanaf 2004

Rechtsgestuurd (RHD)

Pollenfilter verstopt.

Verminderde luchtstroom in het voertuiginterieur.

Als er bij bovengenoemde voertuigen sprake is van een verminderde werking van de kachelmotor resp. de motor van de airconditioning en er tevens een verminderde luchtstroom in het voertuiginterieur wordt vastgesteld, dan is het pollenfilter mogelijk de oorzaak.

Ook als het voertuig na de laatste vervanging van het pollenfilter minder dan 10.000 km gelopen heeft, kan het pollenfilter opnieuw verstopt zijn.

Monteer het vernieuwde pollenfilter om het probleem op te lossen.

1 stuk - pollenfilter: onderdeelnr. 647904

De afbeeldingen tonen de uitvoering “rechtsgestuurd” bij de voetenruimte van de bijrijder.

Belangrijk veiligheidsadvies
De volgende technische informatie en praktijktips zijn door HELLA opgesteld om werkplaatsen professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De informatie die op deze website ter beschikking wordt gesteld, is uitsluitend bestemd voor vakpersoneel dat hiervoor is opgeleid.

Reproductie, verspreiding, verveelvoudiging, exploitatie, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan zijn uitsluitend toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits de bron wordt vermeld. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.