Mitsubishi Grandis - Uitval van de remlichtschakelaar | HELLA

Mitsubishi

Grandis

Bouwjaar: 02/2004 – 03/2008

Motor: 2,0 16V Di-D / 2,4i 16V

Uitval van de remlichtschakelaar

Als bij het bovengenoemde voertuig het TSC-lampje (Tractiecontrole) en/of het ASC-lampje (Active Stability Control) oplichten, kan dit op een defecte remlichtschakelaar wijzen.

Als gevolg van een slechte siliconenafdichting kan vocht in de remlichtschakelaar binnendringen.

Door het binnengedrongen vocht kan de remlichtschakelaar verstoord raken of uitvallen.

De autofabrikant heeft dit probleem reeds onderkend.

De remlichtschakelaar moet in de vakgarage worden gecontroleerd en zo nodig door een aangepaste remlichtschakelaar worden vervangen.

Belangrijk veiligheidsadvies
De volgende technische informatie en praktijktips zijn door HELLA opgesteld om werkplaatsen professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De informatie die op deze website ter beschikking wordt gesteld, is uitsluitend bestemd voor vakpersoneel dat hiervoor is opgeleid.

Reproductie, verspreiding, verveelvoudiging, exploitatie, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan zijn uitsluitend toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits de bron wordt vermeld. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.