Lexus IS F - Uitval van de ruitenwisser | HELLA

Lexus

IS F

Bouwjaar: 07/2007 – 07/2011

Uitval van de ruitenwisser.

Als bij het bovengenoemde voertuig de ruitenwisser uitvalt, kan dat worden veroorzaakt door een defect bij de ruitenwisserarm.

In dat geval is een ontoereikend aanhaalmoment bij de wisserarmmoeren verantwoordelijk voor de uitval van de ruitenwisser.

De autofabrikant heeft dit probleem reeds onderkend en de eigenaren van de betroffen voertuigen op de hoogte gesteld. Het is echter aannemelijk dat dit probleem om diverse redenen niet bij alle voertuigen is gecontroleerd of verholpen.

In de vakgarage worden de wisserarmmoeren vervangen door nieuwe exemplaren die met het juiste aanhaalmoment worden bevestigd.

Belangrijk veiligheidsadvies
De volgende technische informatie en praktijktips zijn door HELLA opgesteld om werkplaatsen professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De informatie die op deze website ter beschikking wordt gesteld, is uitsluitend bestemd voor vakpersoneel dat hiervoor is opgeleid.

Reproductie, verspreiding, verveelvoudiging, exploitatie, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan zijn uitsluitend toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming en mits de bron wordt vermeld. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.