Kia Cee’d - Het airbagcontrolelampje brandt | HELLA

Kia

Cee’d

Fastback tot chassisnr.: U5YFF24428L 096498

Stationcar tot chassisnr.: U5YFF23238L 006322

Het airbagcontrolelampje brandt

Als de bovenstaande storing door de klant wordt gemeld, kan een slechte stekkerverbinding hiervan de oorzaak zijn. Tevens kunnen onder andere de storingscodes B 1353 en B 2500 zijn opgeslagen. Door een defect van het stekkerhuis van de kabelboom, klikt dit niet goed vast aan het airbagbedieningsapparaat. In dit geval moet de stekker worden gecontroleerd en evt. vervangen. Het airbagbedieningsapparaat bevindt zich onder de middelste armleuning.

Let op!

Voor de reparatie moet het systeem ten minste 5 minuten spanningsvrij zijn geweest, anders bestaat het gevaar van spanningspieken. Als het productienummer "C2" staat vermeld op het stekkerhuis, moet dit worden vervangen. Het OE-artikelnummer van het vervangende onderdeel is 917101H010FFF.

Let bij de montage van het nieuwe stekkerhuis op de juiste vergrendeling. Wis opgeslagen storingscodes.

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid. Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.

Hoe nuttig is dit artikel voor jou?

Helemaal niet nuttig

Zeer nuttig

Vertel ons alstublieft wat u niet leuk vond.
Bedankt! Maar voordat u weggaat!

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Meer informatie over onze nieuwsbrief weergeven Meer informatie over onze nieuwsbrief uitschakelen

Schrijf je in voor onze gratis HELLA TECH WORLD-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste technische video's, adviezen voor autoreparaties, trainingen, marketingcampagnes, diagnostische tips en leuke winacties!

Samen krijgen we auto's snel weer op de weg!

Met uw aanmelding voor de nieuwsbrief hebt u de mogelijkheid om de nieuwe HELLA Werkplaatskalender 2024 nu naar uw werkplaats opgestuurd te krijgen. Zolang de voorraad strekt!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

Let op:
Je wordt pas op de nieuwsbrief ingeschreven nadat je op de bevestigingslink hebt geklikt in de kennisgevingsmail die je binnenkort gaat ontvangen!

Gegevensbescherming | Uitschrijven

We zijn er bijna!

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelding te bevestigen!
We hebben een e-mail gestuurd naar your email address.

Controleer je inbox en klik op de bevestigingslink om HELLA TECH WORLD-updates te kunnen ontvangen.

Verkeerde e-mail of geen bevestiging ontvangen?
Klik hier om e.e.a. opnieuw in te voeren.