Fiat Punto199 Verlies van koelvloeistof

Gegevensblad
FabrikantFiat
VoertuigmodelPunto 199
Motor1.2i/1.4i achtklepper
Bouwjaar2012 - 2019
SymptoomKoelwaterverlies

Belangrijke veiligheidsinstructie De volgende technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om autogarages professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Fiat Punto verliest koelwater

Mocht het bij bovenstaande voertuigen tot bij koelvloeistofverlies komen, dan moet vooral aan de bovenste koelvloeistofslang op de radiator aandacht worden besteed.

 

Indien hier een lek wordt vastgesteld, kan de slang door een gemodificeerde versie worden vervangen (55703225).

 

Na de reparatie moet conform de instructies van de fabrikant, het koelsysteem worden hervuld, ontlucht en op lekken gecontroleerd. 


DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.