Citroën Relay - Binnenverlichting brandt permanent

Gegevensblad
FabrikantCitroën
VoertuigmodelRelay
Bouwjaar2006 - 2014
InstructieAlle modellen met schuifdeur
SymptoomBinnenverlichting brandt permanent

Belangrijke veiligheidsaanwijzing De technische informatie en praktische tips zijn door HELLA ontwikkeld om werkplaatsen professioneel te ondersteunen bij hun werkzaamheden. De op deze website gegeven informatie mag alleen worden gebruikt door vakmensen die in het betreffende vakgebied zijn opgeleid.

Citroën Relay - Binnenverlichting brandt permanent

Indien bovenstaand defect wordt vastgesteld, kan deze storing in samenhang met de contactpen van de schuifdeur worden gezien. Bovendien kan het waarschuwingslampje voor het openen van de portieren in het instrumentenpaneel zijn geactiveerd. Bovendien is de centrale vergrendeling gedeeltelijk buiten werking. In dit geval als volgt te werk gaan:

  • De juiste montagepositie van de contactplaat controleren
  • Positie of instelling van de aanslag-, contactpen (afb. 1) controleren.
  • Schakelfunctie van de contactpen controleren
  • Zo nodig de contactplaat verwijderen en de aanslagpen op de vereiste inbouwdiepte afstellen.

DIT VINDT U MISSCHIEN OOK INTERESSANT

Reproductie, verspreiding, vermenigvuldiging, te gelde maken, in welke vorm ook, en mededeling van de inhoud van dit document of delen daarvan is alleen toegestaan met onze uitdrukkelijke schriftelijke goedkeuring en onder vermelding van de bron. Schematische tekeningen, afbeeldingen en beschrijvingen dienen uitsluitend om de tekst van het document te verklaren en te illustreren en kunnen niet worden gebruikt als basis voor montage of constructie. Alle rechten voorbehouden.