Introductieactie macsRemote Services

01-09-2022 – 31-10-2022
Gratis RS macsremote set 2 (VCI) ter waarde van € 929,- (bij aanschaf van een mega macs x3, x4 of x5 met een driejarig licentiecontract)

Introductieactie macsRemote Services

MacsRemote Services

Gratis RS macsremote set 2 (VCI) ter waarde van € 929,-

MacsRemote Services

Er zijn regelmatig situaties waarin je als werkplaats aan je grenzen zit. Bijvoorbeeld omdat er data of toegangsrechten ontbreken, of omdat het voertuig met het probleem nog niet opduikt in de reguliere diagnosesoftware. Met macsRemote Services kunnen nu op afstand diverse verrichtingen uitgevoerd worden op het voertuig van de klant, en dat voor nagenoeg alle voertuigmerken & modellen. Zo bespaar je als werkplaats waardevolle tijd én behoud je jouw onafhankelijkheid.

MacsRemote Services

Mega macs X

Zoals de voertuigen veranderen, verandert ook de dialoog ermee. Hella Gutmann heeft zich opnieuw bezonnen op de diagnose- en datawereld en creëerde de mega macs X. Evenals de voertuigbezitter beslissingsvrijheid bezit, moet ook de werkplaats geheel individueel kunnen beslissen welke functiemodules en datatypes diegene nodig heeft voor de multimerkdiagnose + welke benodigde hardware bediening gebruikt wordt. Bij de mega macs X is dit alles slechts een kwestie van configuratie.

Bestelformulier aanvragen of meer weten? Neem nu contact met ons op!

Om meer te weten te komen, bel +31 (0)30 609 57 20 of vul het contactformulier in.

De met * gemarkeerde velden moeten worden ingevuld!
Uw persoonlijke gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.