Nieuwe Mega macs ONE

Introductieaanbieding op onze nieuwe Mega macs ONE!

Profiteer tot en met 30 oktober 2021 van de introductieaanbieding op onze nieuwe mega macs ONE en verander uw eigen Android-apparaat in een multifunctionele werkplaatstool.

HELLA Gutmann Solutions nieuwe Mega macs ONE

Mega macs ONE

Met de mega macs ONE kunt u met uw eigen Android apparaat diagnoses stellen en communiceren, aanvullende informatie van het netwerk naar uw werkplek halen, uw tijdbeheer regelen en meer. De diagnosefuncties komen volledig overeen met die van de klassieke mega macs diagnoseapparaten. Ze variëren van het weergeven van de OBD-interface in het voertuig tot het lezen / verwijderen van foutcodes en het resetten van onderhoudsintervallen.

Omschrijving Verkoopprijs Prijs per
Omschrijving Verkoopprijs Prijs per
Mega macs ONE kit (tablet niet inbegrepen!
1 jaar online software updates
1 jaar onbeperkt toegang tot de technische helpdesk van Hella Gutmann
1 jaar onbeperkt toegang tot HGS data
€ 1.799,- Stuk
Voordeelpakket:
Mega macs ONE in combinatie met een driejarig licentiecontract *
€ 1.399,- Stuk voor eerste jaar *
Verlenging mega macs ONE licentie na één jaar zonder HGS data € 925,- jaar
Verlenging mega macs ONE licentie na één jaar met HGS data € 1.399,- jaar

 

* Voordeelpakket: licentie 2e en 3e jaar inclusief HGS data verplicht

 

Leveromvang mega macs ONE kit: DT VCI + app.
De mega macs licentie geeft recht op twee softwareupdates per jaar, vrij gebruik van de HELLA Technische Helpdesk en - indien van toepassing - vrij gebruik van HGS Data.

Er wordt een aanzienlijke toename verwacht van het aantal beschermde voertuigen. Alle fabrikanten zullen in de nabije toekomst digitale toelatingen toepassen. Er is een grote verscheidenheid in deze procedures en dit zal beheerd moeten worden. Gelieve er nu reeds rekening mee te houden dat (vanaf softwareversie 62) een klein deel van deze kosten verrekend zal worden onder alle actieve gebruikers van de CSM. Verdere details zullen te zijner tijd worden bekendgemaakt.*functie zal beschikbaar zijn in de mega macs ONE op een latere datum 

Foutieve melding mega macs 77

Hierbij doen wij u de onderstaande informatie toekomen n.a.v. een foutieve melding die u kunt krijgen op uw mega macs 77:REDEN VAN INFORMATIE : 
Foutieve melding “Uw licentie loopt vandaag af”TECHNICHE ACHTERGROND :
Nadat u een softwareupdate hebt uitgevoerd en u zet uw mega macs 77 terug aan, verschijnt de melding “Uw licentie loopt vandaag af”. U hoeft met deze boodschap geen rekening te houden. Deze informatie is foutief en kan best uitgeschakeld worden tot nader order.
Uw licentie zal niet stopgezet worden.VOLGENDE STAPPEN :
Instellingen -> gebruikersprofiel -> overeenkomsten -> waarschuwen wanneer licentie binnenkort verloopt – selecteer nooit.Wij hopen u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u altijd contact opnemen met onze Technische Helpdesk via nl.ozsm@ihskhgs@hella.com

Het bovenstaande geeft slechts een globale schets van de wijzigingen/vernieuwingen in onze software. Zoals altijd zijn suggesties voor verbeteringen en optimalisaties zeer welkom en kunnen worden doorgegeven via de technische helpdesk!

 

Heb je vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze mailing? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via nl.iwxr@daukhgs@hella.com 
 

Bestelformulier aanvragen of meer weten? Neem nu contact met ons op!

Om meer te weten te komen, bel +31 (0)30 609 57 20 of vul het contactformulier in.

De met * gemarkeerde velden moeten worden ingevuld!
Uw persoonlijke gegevens worden in geen geval doorgegeven aan derden.