HELLA WEBINAR

Haal de kennis in huis!

Informeren. Inspireren. Interactie.

HELLA is de “Workshop’s Friend“ – samen met de werkplaats zorgen we ervoor dat de voertuigen van klanten sneller weer de weg op kunnen. 

 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen, ook op het gebied van trainingen. Om werkplaatsen te kunnen blijven informeren en trainen, komen we daarom met een nieuw format, die absoluut meerwaarde biedt: het HELLA webinar. 

 

Onze gratis webinars van experts voor experts kun je gewoon thuis op je computer volgen. Via live chat kun je direct contact opnemen met onze professionals en met de andere deelnemers. Ook het stellen van persoonlijke vragen is mogelijk.

 

Er zijn op dit moment geen actuele webinar data beschikbaar.

WEBINAR: DIGITALIZATION OF LIGHT

In circa 15-20 minuten vertellen onze sprekers alles wat je moet weten over de digitalisering van voertuigverlichting. Van de geschiedenis, naar de huidige moderne verlichtingstechnieken, tot de innovaties van de toekomst. Wat betekent dit in de toekomst voor werkplaatsen en hoe kun je hier nu al op voorbereiden? We informeren je graag.

 

Je kunt de opname van het HELLA webinar "Digitalization of Light" hier terug kijken.

WEBINAR: ELECTRONICS OF TOMORROW

Binnenkort beschikbaar: het HELLA webinar over voertuigelektronica. 30 minuten lang informatie over hoe elektronica niet meer weg te denken is in voertuigen en over ontwikkelingen die ons nog te wachten staan. We gaan in op onder meer radar technologie, de werking van de nieuwste elektronica onderdelen en de primeur op het gebied van diagnose stellen. Meer informatie volgt.