Waterpomp en waterpompkits

Waterpompen zijn onmisbaar voor watergekoelde verbrandingsmotoren. Tenslotte zijn zij het die de koelkringloop door een continue circulatie van koelmiddel op gang houden.

 

Daarom behoren waterpompen tot de meest gevraagde reserveonderdelen en vanzelfsprekend al jaren lang tot het vaste aanbod van Behr Hella Service. Tot ons programma behoren ongeveer 500 waterpompen als afzonderlijke reserveonderdelen evenals de bijzonder montagevriendelijke complete kits.

 

Bijna 200 complete waterpompkits
Met een complete vervanging worden eventuele risico's van tevoren uitgeschakeld, de onberispelijke functie van de waterpomp gewaarborgd en dure vervolgreparaties vermeden. Hiertoe levert Behr Hella Service meer dan 180 complete kits. Deze kunnen bij circa 90% van alle West-Europese personenauto's worden toegepast, waarvan de koelvloeistofpompen met riemen worden aangedreven, als vervangend aggregaat. De kits bevatten naast de waterpomp (eventueel inclusief O-ringen of andere afdichtingen) ook alle voor de aandrijving noodzakelijke, perfect op elkaar afgestemde reserveonderdelen zoals tandriemen, span- omkeer- en geleidingsrollen evenals dempers. 

 

Waterpompen voor bedrijfswagens.
Voor het eerst bieden wij onze klanten waterpompen voor bedrijfswagens aan. Het assortiment omvat circa 100 waterpompen in de gebruikelijke Behr Hella Service kwaliteit. Wij zijn er zeker van dat u duurzaam zult profiteren van deze attractieve uitbreiding van het assortiment.
 

Waarom waterpompkits van Behr Hella Service?

 • Alle benodigde reserveonderdelen van één leverancier
 • Perfect op elkaar afgestemde componenten in OE-kwaliteit
 • Geen omslachtig zoeken naar passende reserveonderdelen
 • Vermijden van vergissingen en verkeerde bestellingen
 • Hogere klanttevredenheid door tijdsbesparing
 • Reductie van omwisselprocedures
 • Grootst mogelijke bescherming tegen vervolgreparaties en garantie door complete vervanging van alle componenten

MEER INFORMATIE OVER ONZE WATERPOMPEN EN WATERPOMPEN-KITS

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kun je het betreffende voertuig bijvoorbeeld via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode invoeren.

 

Als toegift leveren wij je bovendien alle belangrijke informatie over onze producten, zoals

 • Artikelinformatie,
 • Montagehandleidingen,
 • Veiligheidsinformatiebladen of
 • OE-nummers

gelijk mee.

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

HELLA catalogus-app

HELLA catalogus-app

Met onze catalogus-app kun je snel en eenvoudig de gewenste HELLA producten vinden voor jouw personen- en bedrijfswagens. De intuïtieve gebruikersondersteuning leidt je hierbij in slechts enkele stappen tot het juiste resultaat - heel eenvoudig en ongecompliceerd: nadat je snel het voertuigtype, merk en model hebt geselecteerd, worden de juiste HELLA producten weergegeven. Het resultaat wordt overzichtelijk en gesorteerd op modules en productsegmenten weergegeven, en biedt de mogelijkheid aanvullende informatie, afbeeldingen, technische gegevens op te vragen en productvergelijkingen te maken.

Korte-info als pdf downloaden

Korte-info als pdf downloaden

Informatie over diverse producten in één databank.

Beknopte informatie

Veiligheidsinformatiebladen van Behr Hella Service

Veiligheidsinformatiebladen van Behr Hella Service

De noodzaak om veiligheidsinformatiebladen beschikbaar te stellen, berust op de richtlijn 91/155/EEG van 05 maart 1991. De informatiebladen worden bijgewerkt zodra er een gewijzigde uitgave is.

Veiligheidsinformatiebladen

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en bepaalde voertuigsystemen - samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie