Verdamper

De verdamper dient voor de warmte-uitwisseling tussen de omringende lucht en het koudemiddel van de airconditioning. Het vloeibare koudemiddel, dat onder hoge druk staat, wordt via de expansie- of smoorklep in de verdamper geïnjecteerd. Het koudemiddel zet uit. De verdampingskoude die hierbij ontstaat wordt via het grote verdamperoppervlak aan de omgeving afgegeven en door de ventilatorstroom in de binnenruimte van het voertuig geleid.

MEER INFORMATIE OVER ONZE VERDAMPERS

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kun je het betreffende voertuig bijvoorbeeld via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode invoeren.

 

Als toegift leveren wij je bovendien alle belangrijke informatie over onze producten, zoals

  • Artikelinformatie,
  • Montagehandleidingen,
  • Veiligheidsinformatiebladen of
  • OE-nummers

gelijk mee.

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

HELLA catalogus-app

HELLA catalogus-app

Met onze catalogus-app kun je snel en eenvoudig de gewenste HELLA producten vinden voor jouw personen- en bedrijfswagens. De intuïtieve gebruikersondersteuning leidt je hierbij in slechts enkele stappen tot het juiste resultaat - heel eenvoudig en ongecompliceerd: nadat je snel het voertuigtype, merk en model hebt geselecteerd, worden de juiste HELLA producten weergegeven. Het resultaat wordt overzichtelijk en gesorteerd op modules en productsegmenten weergegeven, en biedt de mogelijkheid aanvullende informatie, afbeeldingen, technische gegevens op te vragen en productvergelijkingen te maken.

Korte-info als pdf downloaden

Korte-info als pdf downloaden

Informatie over diverse producten in één databank.

Beknopte informatie

Veiligheidsinformatiebladen van Behr Hella Service

Veiligheidsinformatiebladen van Behr Hella Service

De noodzaak om veiligheidsinformatiebladen beschikbaar te stellen, berust op de richtlijn 91/155/EEG van 05 maart 1991. De informatiebladen worden bijgewerkt zodra er een gewijzigde uitgave is.

Veiligheidsinformatiebladen

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en bepaalde voertuigsystemen - samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie