Filterdroger

De filterelementen van de airconditioning noemt men ofwel filterdroger of accumulator, afhankelijk van het installatietype. De filterdroger heeft de taak, vreemde stoffen uit het koudemiddel te verwijderen en er vocht aan te onttrekken.

MEER INFORMATIE OVER ONZE FILTERDROGERS

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

Onze online-catalogus gaat uit van het concept dat informatie eenvoudig te vinden moet zijn. Daarom kun je het betreffende voertuig bijvoorbeeld via onze uitgebreide fabrikantenlijst, de typeaanduiding of de motorcode invoeren.

 

Als toegift leveren wij je bovendien alle belangrijke informatie over onze producten, zoals

  • Artikelinformatie,
  • Montagehandleidingen,
  • Veiligheidsinformatiebladen of
  • OE-nummers

gelijk mee.

Voertuigspecifieke reserveonderdelen

HELLA catalogus-app

HELLA catalogus-app

Met onze catalogus-app kun je snel en eenvoudig de gewenste HELLA producten vinden voor jouw personen- en bedrijfswagens. De intuïtieve gebruikersondersteuning leidt je hierbij in slechts enkele stappen tot het juiste resultaat - heel eenvoudig en ongecompliceerd: nadat je snel het voertuigtype, merk en model hebt geselecteerd, worden de juiste HELLA producten weergegeven. Het resultaat wordt overzichtelijk en gesorteerd op modules en productsegmenten weergegeven, en biedt de mogelijkheid aanvullende informatie, afbeeldingen, technische gegevens op te vragen en productvergelijkingen te maken.

Veiligheidsinformatiebladen van Behr Hella Service

Veiligheidsinformatiebladen van Behr Hella Service

De noodzaak om veiligheidsinformatiebladen beschikbaar te stellen, berust op de richtlijn 91/155/EEG van 05 maart 1991. De informatiebladen worden bijgewerkt zodra er een gewijzigde uitgave is.

Veiligheidsinformatiebladen

Technische productinformatie

Technische productinformatie

In deze database vindt u technische informatie over onze producten en bepaalde voertuigsystemen - samengesteld door ervaren technici en monteurs.

Technische productinformatie