BACK

Wereldkampioenen superbike

10/18/2019

Team SRC Kawasaki France heeft zijn fantastische seizoen bekroond met de titel FIM Endurance World Championship.

 

Motorsport waar je enthousiast van wordt: als de motoren bij de start beginnen te loeien, gaat het hart van iedere racesportfan open. In iedere bocht hangen ze mee en op ieder recht stuk voelen ze de adrenaline door hun lichaam gieren.


Het is duidelijk. Het FIM Endurance World Championship is ieder jaar een echte highlight. Met in totaal 5 races van 8 tot 24 uur in 4 verschillende landen kun je als motorsportliefhebber bij dit wereldkampioenschap uren achter elkaar genieten.

 

Maximale performance door kwaliteit

Om goed aan te kunnen vallen, koos team SRC Kawasaki France vorig seizoen helemaal voor de Kawasaki Ninja ZX-10 R. Met een maximumsnelheid tussen 295-334 km/u is deze superbike een indrukwekkende racemachine. Ieder onderdeel wordt met zorg geselecteerd en is gericht op maar één doel: maximale performance.

 

Verdiend succes

Zo reed het team in totaal 145,5 punten bij elkaar – en gaf het alle achtervolgers hiermee duidelijk het nakijken. Vooral tijdens de 24-uursrace van Le Mans voerde het rijderstrio David Checa, Jeremy Guavarnoni en Erwan Nigon de boventoon.

 

Als partner van dit geweldige team kunnen we alleen maar zeggen: Van harte gefeliciteerd! Jullie hebben de titel verdiend. We zijn er trots op om hier met Hella Gutmann betrokken bij te zijn – en kijken al uit naar het volgende seizoen!