BACK

Hella Pagid wordt de nieuwe hoofdsponsor van racing one

04/17/2018

Tijdens de autosportraces VLN Endurance Championship Nürburgring, ADAC TCR Germany voor toerwagens en de GT4 European Series voor Gran Turismo-voertuigen van dit jaar zal ook Hella Pagid te zien zijn. Als premium sponsor van het autosportteam racing one zit de joint venture van autotoeleverancier HELLA & TMD Friction even veel in spanning als de coureurs.
“Sinds 2011 is het team van racing one niet meer weg te denken uit de Europese autosport”, aldus Timo Krämer, marketing manager van Hella Pagid. “Vanwege hun jarenlange ervaring in autoraces voor toerwagens en de talrijke overwinningen in de VLN-klasse SP8, kijken wij alvast uit naar een succesvol seizoen.”
 
Tijdens het huidige seizoen doet racing one met een Ferrari 458 GT3 aan de VLN mee, met twee AUDI's RS3 TCR LMS aan de ADAC TCR Germany en twee AUDI's R8 GT4 LMS aan de GT4 European Series. Ter plaatse, op de trailers en op de racevoertuigen van racing one zal ook Hella Pagid bij de komende raceseries aan de start staan.
 
Hella Pagid verheugt zich alvast op de nieuwe samenwerking en een actievol autosportseizoen voor zichzelf en haar klanten.

Praktische tips en aanwijzingen voor de remreparatie: meer

Remschijven, remblokken & remklauwen vervangen bij de BMW 320i (E90): meer

 

Essen, 26 februari 2018