BACK

Goed zichtbaar tijdens Dakar rally

10/17/2019

De Dakar rally, genoemd naar de oorspronkelijke finishplaats, is een woestijnrally voor auto's, vrachtwagens, quads en motoren die jaarlijks wordt gehouden in de maand januari.

 

De Nederlandse race-tweeling Tim en Tom Coronel heeft al meerdere edities van de Dakar Rally doorstaan. Ook in 2020 gaan ze de loodzware uitdaging weer aan. Samen rijden ze in hun Amerikaanse Jefferies Buggy die ze “The Beast” noemen.

 

Voor de derde keer op rij wordt de wagen van Coronel uitgerust met HELLA verlichting. Tim Coronel: “Als je pech hebt in de woestijn, is dat altijd op een k** plek. Je moet goed zichtbaar zijn, anders rijdt de hulpwagen je zo voorbij.” Met de nieuwste LED verstralers, met de uniek gevormde Shapeline achterlichten en een opvallende LED waarschuwingslamp komt het wel goed met die zichtbaarheid. “Met de HELLA verlichting zijn we onderscheidend én herkenbaar,” vervolgt Tim. “Onze wagen geeft een flinke bak licht en dat is precies wat we nodig hebben!”

 

De Dakar Rally 2020 vindt voor het eerst plaatst in het Midden-Oosten. De rally gaat op zondag 5 januari 2020 van start in Saudi-Arabië. De finish is op 17 januari.