BACK

E-mobiliteit met passie!

11/20/2018

De ontwikkeling van nieuwe elektrische oplossingen voor hybride en elektrische voertuigen is één van de centrale punten op weg naar een "schone mobiliteit". Een onderwerp dat HELLA, als één van grootste autotoeleveranciers ter wereld, daarom actief stimuleert.
Met de slogan "Passion for Clean Mobility" willen wij onze klanten en relaties – dus ook de werkplaatsen – globaal begeleiden op de weg naar elektromobiliteit. Niet alleen door nieuwe ideeën op het gebied van energie-efficiëntie en elektrificatie, maar ook door
de verdere ontwikkeling van bestaande producten. Daarbij bouwen wij vooral op veelbelovende oplossingen zoals een veilig accumanagement en een intelligent thermomanagement.

Ook in de werkplaats zal E-mobiliteit in de toekomst een steeds belangrijkere rol spelen – naast de klassieke verbrandingsmotoren die natuurlijk niet van vandaag op morgen zullen verdwijnen. Met HELLA als vriend van de vrije werkplaats blijft u op beide gebieden altijd up-to-date!

In onze film tonen wij jullie tegen de indrukwekkende achtergrond van Shanghai, hoe moderne E-mobiliteitsconcepten er vanuit HELLA-optiek uit zouden kunnen zien. Vandaag en in de toekomst – en altijd met passie!