Blijf gezond en veilig – bescherming tegen infectie in werkplaatsen en bij autobedrijven

08/13/2020

Na een gedeeltelijke stilstand van het openbare leven tijdens de wereldwijde pandemie is op veel plaatsen bijna alles nog steeds anders. Ook werkplaatsen worden telkens weer geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en onzekerheden.

Jullie kennen de vraag wel: Hoe bescherm ik mijn collega's en onze klanten tegen besmetting in het kader van de wereldwijde coronapandemie? Met het oog op de verantwoordelijkheid die we hebben tegenover onze collega's, onze klanten en de maatschappij en natuurlijk ook om onze eigen zakelijke basis veilig te stellen, is deze vraag voor ons allemaal van belang.

Hygiëne is tijdens corona belangrijker dan ooit

Als we deze verantwoordelijkheid willen nemen, moeten we in het dagelijks leven met corona handelen op basis van kennis. Welke delen van het interieur van een auto worden heel vaak aangeraakt? Hoe kan de overhandiging van de sleutels het beste plaatsvinden?

 

Wij willen jullie helpen beslissen welke individuele veiligheidsmaatregelen jullie kunnen nemen: hiervoor hebben we voor jullie een 'checklist voertuighygiëne' opgesteld.

Hygiëne speelt tijdens Covid-19 ook bij werkplaatsen en autobedrijven een grote rol.

Checklist voor voertuighygiëne om te downloaden

Klik hier om de lijst direct te downloaden.