Home
 
HELLA-käynnistysmoottori- ja generaattorivalikoima.
 
Käynnistysmoottorit ja laturit
10/05/2020
Käynnistysmoottorit ja laturit

Käynnistysmoottorit ja laturit

Todistettua laatua, helppoa käsiteltävyyttä ja halpa hinta – näitä HELLA edustaa tuotevalikoimallaan ”Uudet osat ilman panttia” – nyt 3 vuoden takuulla.

  • Laatua. Kaikki käynnistysmoottorit ja laturit täyttävät HELLA-osaamiskeskuksen tiukat vaatimukset – minkä vakuudeksi pitkä takuuaika
  • Helppo käsitellä. Vanhojen osien palauttamista ei vaadita, koska käytössä ei ole panttijärjestemää. Takuuasiat hoituvat helposti korjaamolla tai jälleenmyyjällä, jolta tuote on ostettu.
  • Hinta. Uudet pantittomat osat ovat edullinen valinta hintatietoisille käyttäjille – tietenkään tinkimättä laadusta.

Valikoima sisältää yli 1300 tuotenumeroa henkilöautoille ja hyötyajoneuvoille, jotka kattavat noin 85 % markkinoista. Kaikki uudet pantittomat osat voidaan yksiselitteisesti tunnistaa selkeästä TecDoc-merkinnästä ja pakkauksesta.

Jatkuvan valvonnan ja edelleenkehityksen ansiosta HELLA-käynnistysmoottorit ja laturit täyttävät alkuperäisten osien standardin ja tarjoavat parhaan suorituskyvyn edulliseen hintaan.

10/07/2020

3 vuoden takuu

Nyt voit ammattikorjaamona hyötyä korkeista laatuvaatimuksistamme – 3 vuoden takuu pantittomille HELLA-käynnistysmoottoreille ja latureille. Lakisääteisen 24 kuukauden takuuajan jälkeen HELLA tarjoaa vapaaehtoisen 12 kuukauden jatkotakuun.

Paitsi osien hinnan, takuu kattaa myös todelliset asennuskustannukset 250 euroon saakka. Takuu ei kata normaalia kulumista tai virheellisestä käsittelystä johtuvia vaurioita.

Lakisääteiset oikeudet vikojen tai puutteiden sattuessa sekä tuotevastuu ovat voimassa tästä takuusta riippumatta. Takuuasiat hoitaa jälleenmyyjä, jolta tuote on ostettu.

Kaikissa käynnistysmoottoreiden ja latureiden pakkauksissa on jo nyt kortti, jossa on irrotettava tarra. Se voidaan liimata esimerkiksi huoltokirjaan tai laskuun – ja tuloksena on entistä enemmän läpinäkyvyyttä ja tyytyväisempiä asiakkaita.

10/05/2020
 
 
 
 
  • Drucken
 
 
PÄÄTEEMAT
 
09/23/2020
HELLA-takuutodistus

HELLA-takuutodistus - 3 vuoden takuu käynnistysmoottoreille ja latureiden

HELLA-takuutodistus - 3 vuoden takuu käynnistysmoottoreille ja laturit